logo
logo

 

ONZE BELOFTE

ALTIJD, OVERAL, VOOR ALLES

Onze beloftes zijn niet tijdgebonden en u zult er altijd van blijven profiteren. We vinden het belangrijk om op een oprechte, open en eerlijke manier met onze klanten te communiceren. Dat is onze belofte.


GRATIS E-CHECK

Wij beloven dat uw auto een gratis controle krijgt, voordat er werk aan wordt verricht. Zo weet u wat er moet gebeuren en hoeveel het gaat kosten. Al onze prijzen zijn ook altijd online en bij onze dealer inzichtelijk.

Als er geen vervangend vervoer beschikbaar is, bieden wij u een alternatieve oplossing aan.

ZIE DE ALGEMENE VOORWAARDEN

GRATIS MOBILITEIT

Wij beloven dat u de weg op kunt terwijl wij aan uw auto werken. Als u van tevoren boekt, zorgen we voor een gratis vervangende auto of alternatief vervoer. Als de werkzaamheden niet lang duren kunt u er natuurlijk ook op wachten onder het genot van een kopje koffie.

En om de beste prijs –kwaliteitverhouding te waarborgen, zal Nissan in offertes, waar nodig, zijn prijzen afstemmen aan die opgenomen in de offerte van een onafhankelijke reparateur (indien deze voldoen aan de Algemene Voorwaarden).

ZIE DE ALGEMENE VOORWAARDEN
VIND UW NISSAN - DEALER

LEVENSLANGE NISSAN ASSISTANCE

Wij beloven dat u altijd mobiel blijft. In het onwaarschijnlijke geval van een defect of ongeval, kunt u altijd op Nissan Assistance rekenen. Dus wat er ook gebeurt, bel ons eerst en wij zullen zorgen dat u zo snel mogelijk uw reis kunt vervolgen, 24 uur per dag, 7 dagen per week. Gratis! Bel met 00800 5000 1001 (vanuit het buitenland +32 (0)3 870 34 01).

ZIE DE ALGEMENE VOORWAARDEN

BESTE PRIJS-KWALITEIT VERHOUDING

Wij beloven de beste prijs-kwaliteitverhouding. In onze offertes zullen wij, waar nodig, de prijzen afstemmen op die van een erkende onafhankelijke reparateur die een identieke service biedt.

ZIE DE ALGEMENE VOORWAARDEN

CONTACTFORMULIER

  * Verplichte velden

  Uw gegevens worden alleen gebruikt door de Nissan-dealer voor marketing en promoties. Uw gegevens worden niet gedeeld met andere partijen. U kunt zich hiervoor ten alle tijden afmelden door een email naar ons te sturen, hierdoor zal u niet meer op de hoogte gehouden worden door ons.

  [recaptcha size:compact]

  Onze acties

  ONZE STOCK

  CONTACTEER ONS

  Onze diensten