logo
logo
 • Beschikbaar met Mild Hybrid en e-Power motorisatie.

  De volledig NIEUWE
  NISSAN X-TRAIL

Catalogusprijs*

€ 48.850

Of al vanaf € 359/maand!
Aanbevolen catalogusprijs*

€ 48.850

LAADRUIMTE 575 L

VANAF 5,8 L/100 KM*

CO2-UITSTOOT VANAF 132 G/KM*

ONZE STOCK

ONTDEK ONZE VOERTUIGEN

Nissan X-Trail Tekna

TOT € 3.000 voordeel

Vanaf
€ 56.400
Actieprijs
€ 53.400
Nissan X-Trail Tekna

NISSAN X-TRAIL E-POWER N-CONNECTA

Actieprijs
€ 49.550
NISSAN X-TRAIL E-POWER N-CONNECTA

Bereken uw inruilprijs

Weten hoeveel uw huidige wagen waard is? Vraag snel de waardebepaling van uw huidige wagen aan.

E-POWER. EEN UNIEKE RIJERVARING ZONDER STEKKER.

INNOVATIEVER DAN EEN TRADITIONELE HYBRIDE.

DE GLOEDNIEUWE NISSAN X-TRAIL MET E-POWER. MAAK UW RIT NOG SPANNENDER

De gloednieuwe Nissan X-TRAIL brengt twee geavanceerde, unieke technologieën samen, zodat u kunt genieten van een betere brandstofefficiëntie plus responsievere en stillere ritten (in vergelijking met een traditionele benzinemotor) [1]. De batterij wordt opgeladen door een benzinemotor: u heeft dus geen stekker nodig om op te laden.
Ook beschikbaar met Nissan e-4ORCE AWD-technologie voor nog meer controle en stabiliteit tijdens uw ritten.

RIJDEN IN STIJL

Het opwindende design-DNA van Nissan is ook doorgegeven aan de gloednieuwe X-TRAIL, met bekende, typische ontwerpelementen zoals de geperfectioneerde, aerodynamische vormgeving en de onmiskenbare V-vormig grille. Deze elektrische SUV gezinsauto is niet gemaakt om onopgemerkt voorbij te rijden.

NIEUW ONTWORPEN VOORKANT

IMPOSANTE VENTILATIEROOSTERS MET V-VORMIGE GRILLE

Een typisch kenmerk van Nissan-design: de V-vormige grille laat overduidelijk zien dat de X-TRAIL een plekje tussen de spannende crossovers van Nissan verdiend.

FUNCTIONALITEIT OP ZIJN BEST

UW ELEGANTE MAAR PRAKTISCHE GEZINSRUIMTE

Voor het design staat u centraal: van de ergonomische stoelen die speciaal ontworpen zijn om ook tijdens lange ritten van comfort te genieten tot de modulaire bagageruimte. Uw behoeften zijn onze prioriteit.

MODULAIRE INDELING EN BAGAGE

BOORDEVOL AVONTUUR VOOR HET HELE GEZIN

Vind de perfecte indeling om het hele gezin mee te nemen: tussen 2 en 5 passagiers, en zelfs de optie voor 7 passagiers. De tweede rij is verschuifbaar en de stoelen zijn 60/40 inklapbaar zodat de passagiers achterin van optimaal comfort kunnen genieten.

DESIGN EN AVONTUUR ZONDER COMPROMISSEN

NISSAN X-TRAIL

GA IN STIJL OP AVONTUUR UIT MET DE GLOEDNIEUWE NISSAN X-TRAIL

Een open speelveld met onbegrensde mogelijkheden. De gloednieuwe Nissan X-TRAIL biedt u een unieke en stijlvolle rijervaring. Strakke led-koplampen, imposante ventilatieroosters aan de voorkant, het vierkante design van de motorkap … zelfs een rit om boodschappen te doen is iets om naar uit te kijken.

VEILIGHEID EN RIJONDERSTEUNING

EEN HIGHTECH HELPENDE HAND

X-TRAIL DRIVER ASSIST TECHNOLOGIES: VOOR VEILIGERE GEZINSAVONTUREN

U rijdt veiliger, alerter en beleefder zonder er moeite voor te doen. Het lijkt wel alsof uw Nissan de beste bestuurder in u naar boven haalt.

GEAVENCEERDE SCHERMEN

HEAD-UP DISPLAY

Auto’s kunnen overal verschijnen, de snelweg draait en je Nissan X-TRAIL draait, terwijl ze de wegmarkeringen lezen om je veilig op je rijstrook te houden. Met ProPILOT-technologie [2] aan boord houdt uw Nissan X-TRAIL u op het goede spoor.

VEILIGHEIDSTECHNOLOGIEËN

NISSAN PROPILOT PARK

Het systeem kan zelfs een vrije parkeerplek herkennen: u hoeft alleen maar een optie te selecteren (vooruit of achteruit inparkeren of fileparkeren), voor de rest kunt u alles aan ProPILOT overlaten.

ASSISTENTIE TIJDENS HET RIJDEN

AUTOMATISCH REMMEN

Als tijdens het achteruitrijden een stilstaand object gedetecteerd wordt, kan het systeem de remmen activeren om een botsing te voorkomen.

BLIJF VERBONDEN

MAAK MOEITELOOS VERBINDING MET DE WERELD OM U HEEN

U bent klaar voor avonturen met het hele gezin met de gloednieuwe Nissan X-TRAIL. Stuur de plannen voor uw reis op afstand door naar uw Nissan X-TRAIL. Verbind uw telefoon om de apps van uw voorkeur te gebruiken, dankzij Apple CarPlay® en Android Auto™ [3]. En ontdek intuïtieve navigatie, infotainment en meer op het grotere touchscreen van 12,3 inch met hoge resolutie [4].

NISSANCONNECT SERVICES

Dankzij wifi in de auto [5] die meerdere apparaten aankan, plus USB-A en USB-C-aansluitingen voorin en achterin, kan iedereen makkelijk verbonden blijven. De Nissan X-TRAIL zorgt ervoor dat het geen rommeltje wordt dankzij de draadloze Apple CarPlay [3], terwijl draadloos opladen ideaal is voor uw compatibele smartphone [6]. Android Auto is ook beschikbaar, maar daar heeft u wel een kabeltje voor nodig.

NAVIGATIE EN RIJDEN

U vindt makkelijk uw weg dankzij verbeterde kaarten en actuele verkeersinformatie [7] om te voorkomen dat u in een file vast komt te zitten. U kunt zelf kiezen of u de gedetailleerde routebeschrijvingen wilt bekijken op het 12,3 inch NissanConnect HD-scherm [4], het digitale dashboard of het voorruitdisplay [8].


(1) Gecombineerd WLTP min/max brandstofverbruik (l/100 km): 5,8 – 7,5 CO2 gecombineerd WLTP min/max (g/km): 132 – 169. (2) ProPILOT is beschikbaar op een beperkt aantal modellen en alleen op automatische transmissies. ProPILOT is een geavanceerde rijhulptechnologie, maar kan botsingen niet voorkomen. ProPILOT is uitsluitend geschikt voor gebruik op de snelweg (gescheiden door een vangrail) en u moet altijd uw ogen op de weg en handen aan het stuur houden. Het is de verantwoordelijkheid van de bestuurder om alert te blijven, veilig te rijden, snelheidslimieten te respecteren en op een gepaste snelheid te rijden, rekening houdend met de wegomstandigheden, en om op elk moment de controle over het voertuig te behouden. (3) Apple CarPlay en Android Auto zijn gratis beschikbaar, afhankelijk van het model en/of de uitvoering. Voor meer informatie neemt u contact op met uw Nissan-dealer. (4) 12,3 inch HD-touchscreen is uitsluitend verkrijgbaar voor de N-Connecta en hogere uitvoeringen. (5) Wi-Fi in de auto is altijd een betaalde dienst waarvoor u een abonnement moet afsluiten. Voor meer informatie neemt u contact op met uw Nissan-dealer. (6) Ontworpen volgens de Qi-oplaadstandaard en geoptimaliseerd voor Qi-gecertificeerde apparatuur. Voor apparaten die niet Qi-gecertificeerd zijn, kan de mogelijkheid voor draadloos opladen beperkt zijn. (7) Kaarten en actuele verkeersinformatie, op afstand bedienbare functies en slimme meldingen zijn diensten waar u voor moet betalen, maar deze zijn drie jaar lang gratis voor bepaalde modellen die zijn uitgerust met NissanConnect Services. Bekijk op deze pagina met welke functies uw voertuig is uitgerust of blader door de brochure. Voor meer informatie neemt u contact op met uw Nissan-dealer. (8) De voorruitdisplay (Head-Up Display, HUD) is een handige functie die belangrijke informatie weergeeft op de voorruit, zodat u dit kunt zien terwijl u met uw volledige aandacht bij de weg bent.

Aanbevolen catalogusprijs voor een Nissan X-TRAIL e-POWER N-CONNECTA.

* 5 jaar/160.000 km (wat er eerst voorvalt) fabrieksgarantie voor de bedrijfsvoertuigen (met uitzondering van de Nissan e-NV200: waarvan op de accucapaciteit 8 jaar / 160.000 km en voor de rest van het voertuig 5 jaar / 100.000 km is gegarandeerd*). 12 jaar garantie tegen corrosie behalve voor Nissan NT400. Onbeperkt aantal kilometers voor garanties op het spuitwerk, originele onderdelen en accessoires, pechhulp onderweg en corrosie. Zie het Nissan-garantieboekje voor meer informatie. *Inclusief 3 jaar fabrieksgarantie en 2 jaar uitgebreide garantie. © 2020 – Alle rechten voorbehouden.

LET OP GELD LENEN KOST OOK GELD.

REPRESENTATIEF VOORBEELD – Lening op afbetaling met laatste verhoogde maandaflossing. Contante prijs : € 30281 BTWin. Voorschot (facultatief): € 9234,1. Kredietbedrag: € 21046,9. JKP (Jaarlijks Kostenpercentage) van 3,99% en vaste jaarlijkse debetrentevoet 3,99%. Looptijd van 48 maanden. Terug te betalen in 47 maandaflossingen van € 205,94. Laatste verhoogde maandaflossing van : € 14135,2. Actie geldig van 01/03/2024 t.e.m. 31/03/2024. Totaal terug te betalen bedrag (zonder voorschot) : € 23814,38.

Alle promoties zijn geldig voor particulieren, behalve uitzonderingen, voor nieuwe voertuigen besteld bij een deelnemende concessiehouder van 01/03/2024 tot 31/03/2024. Naargelang de versie kunnen bepaalde uitrustingen en/of kenmerken hetzij standaard, hetzij als optie, hetzij als toebehoren beschikbaar zijn, niet beschikbaar of verschillend zijn op het moment van de aankoop.

Illustratief voorbeeld voor een Nissan X-Trail e-POWER N-Connecta : €48850 BTWin, voorschot van € 10515,4, extra korting van €2500 en stock korting van €1500. Te financieren bedrag (voorschot en korting afgetrokken): € 34334,6, voor een duur van 48 maanden. 47 maandaflossingen van € 359, laatste verhoogde maandaflossing van € 21887, totaal terug te betalen bedrag (zonder voorschot): € 38760.

Onder voorbehoud van aanvaarding van uw kredietaanvraag door Alpha Credit n.v., kredietgever, Warandeberg 8C te 1000 Brussel, BTW BE 0445.781.316, RPR Brussel. Adverteerder: Nissan Belux n.v. (Invoerder), Bist 12, 2630 Aartselaar, BTW BE 0838 306 068, IBAN BE81 2930 0778 6024, RPR Antwerpen, beluxnl@nissan-services.eu. Uw Nissan verdeler treedt op als agent in nevenfunctie. Het aangaan van een kredietopening van onbepaalde duur valt onder de wetgeving op het consumentenkrediet, meer bepaald onder boek VII van het Wetboek van economisch recht.

De afbeeldingen zijn louter indicatief. Zij kunnen betrekking hebben op een model, opties, kleuren, afwerkingen of accessoires die niet beschikbaar zijn of niet worden gecommercialiseerd in uw land. De weergegeven kleuren op de website kunnen licht verschillen van de werkelijke kleuren van het koetswerk of van de binnenbekleding.

CONTACTFORMULIER

  * Verplichte velden

  Uw gegevens worden alleen gebruikt door de Nissan-dealer voor marketing en promoties. Uw gegevens worden niet gedeeld met andere partijen. U kunt zich hiervoor ten alle tijden afmelden door een email naar ons te sturen, hierdoor zal u niet meer op de hoogte gehouden worden door ons.

  [recaptcha size:compact]

  Onze acties

  ONZE STOCK

  CONTACTEER ONS

  Onze diensten