logo
logo
 • NISSAN TOWNSTAR COMBI

  ONTDEK DE GLOEDNIEUWE NISSAN TOWNSTAR COMBI

LAADRUIMTE 775 L

VANAF 6,7 L/100 KM

CO2-UITSTOOT VANAF 145 G/KM*

ONZE STOCK

ONTDEK ONZE VOERTUIGEN

Sorry, we hebben momenteel geen voorraad. Bekijk onze andere voertuigen hieronder.

Bereken uw inruilprijs

Weten hoeveel uw huidige wagen waard is? Vraag snel de waardebepaling van uw huidige wagen aan.

TOWNSTAR COMBI IS DE STAP VOORUIT

NISSAN TOWNSTAR COMBI

ONTWORPEN VOOR ELK MOMENT IN UW LEVEN

Van de schoolpoort tot de skivakantie. De gloednieuwe Nissan TOWNSTAR Combi is gemaakt voor het avontuur. Ontdek de ruime cabine met hoogwaardige afwerking en moeiteloze connectiviteit waar u ook heengaat.

NISSAN TOWNSTAR COMBI

STAP IN EN LAAT U VERRASSEN

De cabine van de gloednieuwe Nissan TOWNSTAR Combi is bijzonder uitnodigend en dat is niet alleen te danken aan de hoogwaardige materialen en het ergonomische design. Dankzij de moderne connectiviteit in de TOWNSTAR Combi kunt u uw smartphone naadloos verbinden met uw Nissan en blijven genieten van uw apps en muziek. Tel daar nog eens de slimme opbergmogelijkheden bij op en u hoeft nooit meer iets te missen als u onderweg bent.

EXTERIEURDESIGN

UW AVONTUURLIJKE GEEST IS VOOR IEDEREEN ZICHTBAAR

De gloednieuwe Nissan TOWNSTAR Combi maakt veel indruk, maar neemt weinig ruimte in beslag, zodat u altijd en overal stressvrij door de stad kunt rijden. De karakteristieke V-vormige grille van de gloednieuwe Nissan TOWNSTAR Combi weerspiegelt de opvallende en zelfverzekerde stijl die u in het hele aanbod van Nissan terugvindt.

KENMERKEN INTERIEUR

U VOELT ZICH METEEN THUIS

 

Geraffineerd, georganiseerd en geordend. In de cabine van de gloednieuwe Nissan TOWNSTAR Combivoelt u zich helemaal op uw gemak, hoelang de reis ook duurt. Dankzij de vele opbergmogelijkheden en geavanceerde connectiviteit heeft u alles wat u nodig hebt altijd binnen handbereik.

VEELZIJDIGHEID

UW RUIMTE OP UW MANIER

 

Wanneer u een gezin hebt, is elk avontuur anders. Daarom zijn er in de bestuurdersruimte van de gloednieuwe Nissan TOWNSTAR Combi verschillende configuraties mogelijk: vijf, vier of drie zetels de keuze is aan u. Er is voldoende plaats in de nieuwe TOWNSTAR Combi door een indrukwekkende laadruimte van 601 liter, of tot 2.311 liter wanneer de achterzetels ingeklapt zijn.

HET VERMOGEN OM EEN GROOT VERSCHIL TE MAKEN

DIT IS DE NISSAN TOWNSTAR COMBI

HET VERMOGEN OM EEN GROOT VERSCHIL TE MAKEN

Betrouwbare prestaties, indrukwekkende efficiëntie en de perfecte afmetingen. Ontdek krachtige motoren en moduleerbare ruimtes en dimensies, die zich moeiteloos afstemmen op je rit. Geniet van 130PK vermogen en gecombineerd brandstofverbruik van 6,7l/100km min (6,9 max) en een CO2-uitstoot van 145-171g/km (min/max) of een gecombineerde cyclus dankzij de manuele versnellingsbak met 6 versnellingen en Eco-modus voor optimale doeltreffendheid.

INNOVATIE IS DE NORM

TOWNSTAR COMBI IS DE STAP VOORUIT

TECHNOLOGIE DIE U HELPT

De gloednieuwe Nissan TOWNSTAR Combi, een nieuwe maatstaf voor technologie in zijn klasse. Dankzij veiligheidssystemen, connectiviteitsfuncties en bestuurdersondersteuning kunt u nog meer genieten van zorgeloze ritten.

ASSISTENTIE TIJDENS HET RIJDEN

INTELLIGENT CRUISE CONTROL

Meet de afstand tot het voertuig vóór u en kan de auto laten accelereren of afremmen om zo automatisch op een veilige afstand te blijven rijden binnen de door u ingestelde snelheid.

VEILIGHEIDSTECHNOLOGIEËN

INTELLIGENT EMERGENCY BRAKING

Houdt in de gaten of er voor u voertuigen, fietsers of voetgangers op de weg zijn en geeft u een waarschuwing of onderneemt zelf actie om u te helpen een botsing te voorkomen of de gevolgen ervan te beperken.

ASSISTENTIE TIJDENS HET RIJDEN

VERKEERSBORD HERKENING

Houdt u op de hoogte van de snelheidsbeperkingen door onderweg verkeersborden te detecteren.

NAVIGATIE & RIJDEN

BINNEN HANDBEREIK

Plan uw route met navigatie op de NissanConnect Services-app en synchroniseer hem met uw Nissan voordat u vertrekt. Vind het dichtstbijzijnde laadstation, plan uw route gemakkelijk met Google zoeken en reis slimmer dankzij actuele verkeersinformatie.

OP AFSTAND BEDIENBARE KLIMAATBEHEERSING

Check in en controleer een aantal functies van uw Nissan wanneer u wilt dankzij de NissanConnect Services-app. Wilt u de klimaatregeling van uw Nissan alvast starten voordat u vertrekt? Dat kan.

APPLE CARPLAY &
ANDROID AUTO™

Blijf verbonden met uw wereld, waar u ook bent. De compatibiliteit met Apple Carplay® & Android auto™ geven u toegang tot de berichten, muziek en app’s op uw smartphone.


CONTACTFORMULIER

  * Verplichte velden

  Uw gegevens worden alleen gebruikt door de Nissan-dealer voor marketing en promoties. Uw gegevens worden niet gedeeld met andere partijen. U kunt zich hiervoor ten alle tijden afmelden door een email naar ons te sturen, hierdoor zal u niet meer op de hoogte gehouden worden door ons.

  [recaptcha size:compact]

  Onze acties

  ONZE STOCK

  CONTACTEER ONS

  Onze diensten