logo
logo
 • NISSAN NV250

  BESTELWAGEN VOOR ALLE BEHOEFTEN

Catalogusprijs*

€ 17.000

Aanbevolen catalogusprijs*

€ 17.000

5 JAAR GARANTIE, 160.000 KM*

UITGERUST MET EEN EURO 6 MOTOR

LAADVERMOGEN 4,6M3 EN MAX. 800KG

ONZE STOCK

ONTDEK ONZE VOERTUIGEN

Sorry, we hebben momenteel geen voorraad. Bekijk onze andere voertuigen hieronder.

Bereken uw inruilprijs

Weten hoeveel uw huidige wagen waard is? Vraag snel de waardebepaling van uw huidige wagen aan.

COMPACT EN VEELZIJDIG

NISSAN NV250

RUIM VOLDOENDE

RUIME EN PRAKTISCHE CABINE

Zeg het maar gewoon eerlijk: de grootte doet er wel degelijk toe. En de Nissan NV250 biedt genoeg ruimte vanbinnen, maar is fijn compact vanbuiten.

NISSAN NV250

VEELZIJDIGHEID IN VOLUMES

De Nissan NV250 is gebouwd om te passen bij uw bedrijf, met een gamma aan laadcapaciteiten die groot beginnenen groter worden. Veel groter..

UW WERKPLEK OP WIELEN

DE COMPACTE NISSAN NV250

Of u nu een klus heeft aan de andere kant van het land of net buiten de stad, deze kleine bestelwagen van Nissan heeft een grote laadruimte waar u al uw materialen, machines, gereedschap en meer in kwijt kunt. Met de comfortabele cabine, praktische technologie en de veiligheidsfuncties van Nissan klaart u zelfs de zwaarste klus zonder moeite.

2 CARROSSERIETYPES

ALTIJD DE JUISTE VORM EN MAAT

Of u nu kiest voor versie L1 of L2, de Nissan NV250 bestelwagens bieden allemaal ruimte, comfort en veelzijdigheid. Als u maximale laadruimte wilt, is de Nissan NV250 bestelwagen ideaal. U kunt er naast de bestuurder ook twee passagiers comfortabel in vervoeren. Waar u ook behoefte aan heeft, Nissan heeft een carrosserie die erbij past.

2 CARROSSERIELENGTES

DE BESTELWAGEN VOOR UW LEVENSSTIJL

Het harde werk wordt een stuk makkelijker. De Nissan NV250 is gebouwd om tot maar liefst 800 kg te kunnen vervoeren en biedt 4,6 m3 ruimte voor zware, forse ladingen, of uw collega’s. U hoeft alleen maar de geschikte versie voor u te kiezen.

NISSAN BESTELWAGENS MET 5 JAAR FABRIEKSGARANTIE

NISSAN NV250

DIT IS VEEL MEER DAN EEN GARANTIE EN HOUDT IN:

 • 5 jaar of 160.000 km bescherming van bumper tot bumper.

 • 5 jaar garantie op het spuitwerk – dekt de carrosserielak.

 • 5 jaar garantie op originele onderdelen en accessoires.

 • 5 jaar pechhulp onderweg – dekt autopech,
  ongelukken en incidenten niet-gedekt door de constructeurswaarborg
  zoals een lekke band, verloren sleutels of het tanken van de verkeerde brandstof.

 • 12 jaar garantie tegen corrosie voor de Nissan N4250.

 • Volledig overdraagbaar.

 • En met service-intervallen van 2 jaar of 30.000 km voor
  de dieselmotoren hebt u niet alleen 5 jaar lang gemoedsrust, maar profiteert u ook van lage
  gebruikskosten.

DE BESTELWAGEN DIE ALLES HEEFT

NISSAN NV250 BESTELWAGEN

TOEGANG TOT ALLE RUIMTES

De Nissan NV250 is ontworpen om bij uw leven, bedrijf en behoeftes te passen en daarom heeft u een ruime keuze aan lengtes, carrosseriestijlen, configuraties en efficiënte motoren.

TREKHAAK

VERGROOT UW LAADVOLUME

Met de trekhaak is de NV250 in staat om zijn laadvolume nog extra te vergroten.

STALENBESCHERMING

VEILIG AFGESCHEIDEN VAN UW LADING

De NV250 garandeert telkens een veilige rit voor zowel u als de lading dankzij een stalen bescherming. Deze is bestand tegen botsingen en stoten, voor als uw lading zich verplaatst tijdens het rijden.

AANPASBAAR VOOR IEDERE LADING

CONFIGUREER UW LAADRUIMTE

De binnenkant van de laadvolume is aanpasbaar naar wat u wenst te vervoeren. Zo kan u de optie kiezen om de binnenkant in hout te bekleden of met koelmateriaal.

COOL, KALM EN VERBONDEN

TECHNOLOGIE WAAR U OP KUNT VERTROUWEN

Van Nissan-technologie zoals Hill Start Assist, cruisecontrol en verbeterde grip om uw ritten veiliger te maken, tot Android Auto om u verbonden te houden: de technologie van de Nissan NV250 werkt voor u.

VERBINDING VIA ANDROID AUTO

U kunt uw smartphone met Android Auto synchroniseren om al uw favoriete apps makkelijk te bedienen via het multitouch-scherm.

ACHTERUITRIJCAMERA

Met een achteruitrijcamera die u op uw navigatiescherm kunt bekijken, wordt het inparkeren van uw bestelwagen makkelijker dan ooit.


* De tarieven en prijzen op de website gelden slechts op de datum waarop ze worden verstrekt en kunnen zonder verwittiging worden aangepast. De weergegeven prijzen voor nieuwe voertuigen zijn de aanbevolen maximumprijzen in euro, voor het beschreven model dat kan verschillen van het afgebeelde model (waarbij de beschrijving steeds primeert op de afbeelding, die slechts indicatief is). De prijzen zijn slechts indicatief en gelden niet als aanbod om te contracteren. De genoemde vanaf prijs is een consumentenadviesprijs en is inclusief onvermijdbare kosten, nodig voor aflevering van de auto aan de consument. Optionele pakketten en/of uitrusting zijn altijd de keuze van de consument en kunnen desgewenst tegen meerprijs geleverd worden. Gecommuniceerde acties zijn geldig van 01/07/2022 tot 31/07/2022 en gelden niet i.c.m. andere acties. Alle mogelijke kortingen zijn reeds verwerkt in de prijs. Gelieve uw concessiehouder te raadplegen voor een aanbod.

* 5 jaar/160.000 km (wat er eerst voorvalt) fabrieksgarantie voor de bedrijfsvoertuigen (met uitzondering van de Nissan e-NV200: waarvan op de accucapaciteit 8 jaar / 160.000 km en voor de rest van het voertuig 5 jaar / 100.000 km is gegarandeerd*). 12 jaar garantie tegen corrosie behalve voor Nissan NT400. Onbeperkt aantal kilometers voor garanties op het spuitwerk, originele onderdelen en accessoires, pechhulp onderweg en corrosie. Zie het Nissan-garantieboekje voor meer informatie.

*Inclusief 3 jaar fabrieksgarantie en 2 jaar uitgebreide garantie.

© 2020 – Alle rechten voorbehouden.

CONTACTFORMULIER

  * Verplichte velden

  Uw gegevens worden alleen gebruikt door de Nissan-dealer voor marketing en promoties. Uw gegevens worden niet gedeeld met andere partijen. U kunt zich hiervoor ten alle tijden afmelden door een email naar ons te sturen, hierdoor zal u niet meer op de hoogte gehouden worden door ons.

  [recaptcha size:compact]

  Onze acties

  ONZE STOCK

  CONTACTEER ONS

  Onze diensten