logo
logo
Intro

Nissan QASHQAI

De ultieme crossover

Met Mild-Hybrid-aandrijving
Catalogusprijs*

€ 32.900

Actieprijs vanaf*

€ 28.500

U bespaart*

€ 4.400

Liever private lease? Dit kan vanaf € 199/maand!
Aanbevolen catalogusprijs*

€ 32.900

Actieprijs vanaf*

€ 28.500

INTERIEUR

Hij verleidt zelfs met zijn praktische kwaliteiten

Misschien val je wel voor de Nappa-lederen elementen (1) of voor de bestuurdersstoel met massagefunctie. Of op het aanpasbare display en de geavanceerde connectiviteit (5). En wanneer je het ruime interieur ziet, wordt hij misschien zelfs onweerstaanbaar.
KLEUREN EN AFMETINGEN

KLEUREN EN AFMETINGEN

Meer kleurcombinaties dan elke andere crossover, plus nieuwe two-tone kleurschema's die de coupéachtige lijnen accentueren. Want Qashqai heeft nooit gestaan voor opgaan in de massa.
Ontdek meer
LIMITED RADIUS

QASHQAI PREMIERE EDITION vanaf €299/maand*

Wordt een van de eerste eigenaars van de gloednieuwe Qashqai. De Premiere Edition straalt in een tweekleurig schema en zit boordevol geavanceerde technologie. Exclusief verkrijgbaar bij je Nissan Dealership. De afgunst krijg je er gratis bij.

LET OP, GELD LENEN KOST OOK GELD

REPRESENTATIEF VOORBEELD - Lening op afbetaling* met laatste verhoogde maandaflossing. Contante prijs met verlengde waarborg (5 jaar / 100.000km) : € 27.170 BTWin. Voorschot (facultatief): € 2.835. Kredietbedrag: € 24.335. JKP (Jaarlijks Kostenpercentage) van 2,99 % en vaste jaarlijkse debetrentevoet 2,95 %. In 60 maandaflossingen. Terug te betalen in 59 maandaflossingen van € 274,25 waarvan € 8,58 voor de optie verlengde waarborg. Laatste verhoogde maandaflossing van € 10.764,5. Geldig van 01/05/21 tot en met 31/05/21. Totaal terug te betalen bedrag (zonder voorschot): € 26.945,25.
Slim vermogen
AANDRIJVINGEN

Slim vermogen voor een evoluerende wereld

De nieuwe Nissan QASHQAI biedt twee aandrijvingen die profiteren van de expertise van Nissan als het gaat om elektrische voertuigen met imposante prestaties en minder CO2-uitstoot.
(1) De getoonde afbeeldingen zijn bedoeld als leidraad. In sommige gevallen zijn de foto’s van niet-Nederlandse voorbeeldvoertuigen en komen ze niet overeen met een specifiek model, uitvoering of aanbieding. De getoonde kenmerken zijn mogelijk niet beschikbaar, of zijn beperkt tot bepaalde uitvoeringen. Preproductiemodel wordt getoond. Het werkelijke productiemodel kan afwijken.
(2) Gegevens over het rijbereik zijn verkregen uit laboratoriumtests overeenkomstig EU-wetgeving en zijn bestemd voor vergelijkingen tussen verschillende voertuigtypes. De gegevens verwijzen niet naar één specifiek voertuig en vormen geen onderdeel van het aanbod. Deze cijfers kunnen afwijken van werkelijke resultaten tijdens het rijden. Extra uitrusting, onderhoud, rijgedrag en niet-technische factoren zoals weersomstandigheden kunnen van invloed zijn op de uiteindelijke resultaten. Cijfers zijn bepaald volgens de nieuwe testcyclus Worldwide Harmonised Light Vehicle Test Procedure (WLTP). Voorlopige cijfers, in afwachting van homologatie.

CONTACTFORMULIER

  * Verplichte velden

  Uw gegevens worden alleen gebruikt door de Nissan-dealer voor marketing en promoties. Uw gegevens worden niet gedeeld met andere partijen. U kunt zich hiervoor ten alle tijden afmelden door een email naar ons te sturen, hierdoor zal u niet meer op de hoogte gehouden worden door ons.

  [recaptcha size:compact]

  Onze acties

  ONZE STOCK

  CONTACTEER ONS

  Onze diensten