logo
logo
HIER TE ONTDEKKEN IN ONZE VIRTUAL SHOWROOM
Catalogusprijs*

€ 20.520

Actieprijs vanaf*

€ 16.520

U bespaart*

€ 4.000

Of al vanaf € 149/maand!
Aanbevolen catalogusprijs*

€ 20.520

Actieprijs vanaf*

€ 16.520

5-deurs hatchback

 

Vanaf 5,4 L/100 KM*

 

CO2-uitstoot vanaf 123 G/KM*

* Gemiddeld verbruik met start&stop

ONZE STOCK

ONTDEK ONZE VOERTUIGEN

NISSAN MICRA ACENTA

Actieprijs
€ 21.670
NISSAN MICRA ACENTA

Bereken uw inruilprijs

Weten hoeveel uw huidige wagen waard is? Vraag snel de waardebepaling van uw huidige wagen aan.

Waarom MICRA?

DE ULTIEME 5-DEURS HATCHBACK

6 REDENEN OM VOOR MICRA TE KIEZEN

IN STIJL DE WEG OP

Geavanceerde technologie
Technologieën die ingrijpen om uw rit makkelijker te maken.

Audiosysteem BOSE® PERSONAL®
Een bad van geluid, 100 % aanpasbaar, 360 ° luisterervaring.

Opvallend design
Strak gevormd exterieur gecombineerd met een expressief interieur.

 

Infotainment
Speel uw muziek af, stel de route in en blijf verbonden.

Personalisatie
Een variëteit aan kleurpakketten voor uw unieke auto.

Hoogwaardig interieurdesign
Zachte materialen, voldoende ruimte, alles onder controle en binnen handbereik.

Configureer uw MICRA

MEER REDENEN OM VAN MICRA TE HOUDEN

DE COMPACTE AUTO VOOR DE GROTE STAD

De MICRA heeft een lengte van minder dan 4 meter met een modern zwevend dakeffect dankzij de zwarte achterstijlen en dakspoiler. Een compacte high-tech auto met een strak design. Perfect voor de stad.

Compact van buiten, ruim van binnen. Geniet van uw rit dankzij het comfort van ergonomische stoelen, die zijn voorzien van hoogwaardige materialen, zacht aanvoelen en een expressief design hebben.

OPVALLEND EXTERIEUR

Stoere styling met de functionaliteit van een vijfdeurs hatchback. Dankzij de aandacht voor details springt deze compacte high-tech auto meteen in het oog.

MODERN INTERIEUR

De perfecte mix van technologie, design en ruimte. Ga breeduit zitten en geniet van de indrukwekkende ruimte, kwaliteitsmaterialen en het gedurfde design.

LEEF U UIT!

Mix en match met een scala aan exterieur- en interieurpakketten om uw MICRA helemaal van u te maken. Kies uw persoonlijke stijl velgen, maak een keuze uit opvallende carrosseriestickers, voeg contrastkleuren toe …leef u uit!

WIJ ZORGEN ALTIJD VOOR U

NISSAN GEAVANCEERDE VEILIGHEID

Nissan heeft een complete visie op veiligheid die de ontwikkeling en de techniek bepaalt voor elk voertuig dat we creëren.
Zo is elke MICRA uitgerust met: bandenspanningscontrolesysteem, ISOFIX – bevestiging, 6 airbags, slim D-vormig stuurwiel.

NISSAN INTELLIGENT MOBILITY

MEER VERTROUWEN, PLEZIER EN VERBONDENHEID

TECHNOLOGIE OM DE BESTUURDER TE ONDERSTEUNEN

De stad zit vol verrassingen, dus is het zaak om goed voorbereid de weg op te gaan. de bestuurders ondersteunende functies van Nissan Intelligent Mobility houden constant alles in de gaten, staan voortdurend klaar om in te grijpen en helpen u altijd om een stapje voor te zijn.

ZELFVERZEKERD RIJDEN

EEN GEHEEL NIEUW NIVEAU VAN VERTROUWEN

Dankzij onze technieken, kan u zelfverzekerd de baan op. Uw nieuwe Nissan MICRA houdt voor u de weg in de gaten dankzij oa: Intelligent Lane Intervention,Intelligent Forward Emergency Braking, High-Beam Assist.

TECHNOLOGIE DIE ALLES AANVOELT

ZIEN EN GEZIEN WORDEN

Auto’s kunnen zich in uw dode hoek bevinden, winkelwagentjes komen altijd uit het niets en snelheidslimieten zijn niet overal even goed aangegeven. MICRA helpt u een handje dankzij: Intelligent Around View Monitor, Traffic sign recognition,Blind spot warning.

 

TECHNOLOGIE DIE ZICH AANPAST

CONTROLE EN STABILITEIT

De Nissan MICRA helpt u met meer precisie en zelfvertrouwen een file door of een heuvel (of verkeersdrempel) over te komen, dankzij technologie die u ondersteunt voor een vlotte rit. Denk maar aan:Hill start assist,Intelligent Trace Control, Intelligent Ride control.

KENMERKEN

HET IS AANGENAAM VERTOEVEN IN UW NISSAN MICRA

Naast een strak design en Intelligent Mobility technologieën beschikt de Nissan MICRA ook nog over heel wat praktische opties en mogelijkheden om uw rit zo comfortabel te maken. Denk maar aan een automatische airco, een startstopsysteem… aan alles is gedacht!

ERGONOMISCHE ANTIVERMOEIDHEIDSSTOELEN

De voorstoelen helpen om de druk op uw rug te verlichten, waardoor u kunt genieten van enorm comfort, of u nu op weg bent naar uw vakantiebestemming of naar het werk.

EEN RUSTIGE INTERIEUR OMGEVING

MICRA is ontworpen voor stille ritten, met akoestisch glas voor de voorruit, dik isolatiemateriaal en tochtstrippen aan de portieren.


Aanbevolen catalogusprijs is de maximaal aanbevolen prijs €20.520  incl. BTW voor een Nissan MICRA Acenta, dat kan verschillen van het afgebeeld model (waarbij de beschrijving steeds primeert op de afbeelding). Actieprijs is een promotionele prijs incl. BTW (onderworpen aan voorwaarden). Deze prijzen gelden niet als aanbod om te contracteren. Gelieve uw concessiehouder te raadplegen voor een aanbod.

Het kortingsbedrag wordt als voorbeeld gepresenteerd en vertegenwoordigt het maximale voordeel dat wordt aangeboden op een Nissan MICRA Acenta. Dit maximale voordeel is inclusief een MICRA  dealerkorting van € 2.500 en een voorwaardelijke overnamepremie van € 1.500. Dit voordeel is enkel geldig van 01/06/2024 tot 30/06/2024.

LET OP, GELD LENEN KOST OOK GELD

Dit aanbod bestaat uit een EASYfin-planning krediet met verlengde waarborg. JKP (Jaarlijkse Kostenpercentage) 2,99% en vaste debetrentevoet 2,99% voor een maximale duur van 60 maanden, zonder verplicht voorschot met verlengde waarborg en is voorbehouden aan particulieren op het hele Nissan-gamma. Deze twee contracten zijn afzonderlijk verkrijgbaar met identieke voorwaarden. Inclusief Verlengdge waarborg optie (5 jaar/100.000km). Het bereiken van één van deze twee termijnen beëindigt het verlengde waarborg contract.

Illustratief voorbeeld voor een Nissan MICRA KIIRO IG-T 92 met verlengde waarborg inbegrepen (5 jaar / 100.000km) : € 22995 BTWin, voorschot € 4345,04, overnamepremie van € 1500 en extra korting van € 2500. Te financieren bedrag (voorschot en korting afgetrokken): € 14649,96, voor een duur van 60 maanden. 59 maandaflossingen van € 149 waarvan € 7,92 voor de verlengde waarborg, laatste verhoogde maandaflossing van € 7503,86, totaal terug te betalen bedrag (zonder voorschot): € 16295,15.

Onder voorbehoud van aanvaarding van uw kredietaanvraag door Alpha Credit n.v., kredietgever, Warandeberg 8C te 1000 Brussel, BTW BE 0445.781.316, RPR Brussel. Adverteerder: Nissan Belux n.v. (Invoerder), Bist 12, 2630 Aartselaar, BTW BE 0838 306 068, Rekeningnummer bij een Belgische bank, RPR Antwerpen. Uw Nissan verdeler treedt op als agent in nevenfunctie.

Aanbod is enkel geldig voor particulieren van 01/06/2022 t.e.m. 30/06/2022 bij de deelnemende Nissan-concessiehouders.

De Limited Edition Nissan Micra KIIRO is uitgerust met originele Nissan-accessoires.

CONTACTFORMULIER

  * Verplichte velden

  Uw gegevens worden alleen gebruikt door de Nissan-dealer voor marketing en promoties. Uw gegevens worden niet gedeeld met andere partijen. U kunt zich hiervoor ten alle tijden afmelden door een email naar ons te sturen, hierdoor zal u niet meer op de hoogte gehouden worden door ons.

  [recaptcha size:compact]

  Onze acties

  ONZE STOCK

  CONTACTEER ONS

  Onze diensten