logo
logo
ONTDEK DE JUKE IN ONZE VIRTUAL SHOWROOM
Catalogusprijs*

€ 33.000

Of al vanaf € 229/maand!
Aanbevolen catalogusprijs*

€ 33.000

BAGAGERUIMTE 422 L

Vanaf 5,9 l/100 km

CO2-uitstoot vanaf 134 G/KM*

* Gemiddeld verbruik met start&stop

ONZE STOCK

ONTDEK ONZE VOERTUIGEN

Nissan Juke N-Design Hybride

TOT € 2.750 voordeel

Vanaf
€ 35.750
Actieprijs
€ 33.000
Nissan Juke N-Design Hybride

Nissan Juke N-Design Automaat

TOT € 2.750 voordeel

Vanaf
€ 33.250
Actieprijs
€ 30.500
Nissan Juke N-Design Automaat

Nissan Juke N-Design

TOT € 2.750 voordeel

Vanaf
€ 30.399
Actieprijs
€ 27.649
Nissan Juke N-Design

Bereken uw inruilprijs

Weten hoeveel uw huidige wagen waard is? Vraag snel de waardebepaling van uw huidige wagen aan.

WAAROM DE NIEUWE NISSAN JUKE?

TECHNOLOGIE VOOR OPTIMALE CONTROLE

6 REDENEN OM VOOR DE NIEUWE JUKE TE KIEZEN

GEEN COMPRISSEN MET DE NIEUWE NISSAN JUKE

De nieuwe Nissan JUKE koopt u om verschillende redenen. Wij sommen de zes belangrijkste voor u op:

OPVALLEND DESIGN
Hij ziet er gedurfd uit en zijn strakke aerodynamische lijnen snijden door de lucht voor brandstofefficiëntie en een stille rit.

PROPILOT-TECHNOLOGIE
ProPILOT Assist past zich aan de verkeersstroom aan om uw nieuwe Nissan JUKE te helpen op een vaste afstand van zijn voorganger te blijven.

NAADLOZE VERBONDENHEID
NissanConnect Services maakt gebruik van de allernieuwste technologieën, zoals Apple CarPlay®, Google Home en zelfs wifi, om u op de hoogte te houden en entertainment te bieden.

PARKEREN ALS EEN PRO
U mist geen enkele parkeerplaats. Het Allround View Monitor camerasysteem geeft u 360° zicht om uw auto heen.

MONOFORM SPORTZETELS MET BOSE PERSONAL PLUS HOOFDSTEUNEN
Ga op in het geluid als nooit tevoren. De UltraNearField-luidsprekers in de hoofdsteunen van de bestuurder en bijrijder zijn revolutionair op het gebied van audio: ze omhullen u in een 360° geluidservaring.

DTC-TRANSMISSIE MET SCHAKELFLIPPER
Geniet van onmiddellijke reactie met de automatische transmissie met dubbele koppeling en 7 versnellingen van de Nissan JUKE. Met de schakelflippers aan het stuur ligt het plezier van schakelen aan uw vingertoppen.

Configureer uw JUKE

MEER REDENEN OM VAN DE NIEUWE JUKE TE HOUDEN

GEEN COMPROMIS VOOR TECHNOLOGIE

De originele Nissan JUKE doorbrak met zijn unieke stijl alle conventies. Nu staat de nieuwe Nissan JUKE in de startblokken om opnieuw alles wat u denkt te weten van compacte SUV’s in een ander licht te stellen.

VALT OVERAL OP

Deze coupé cross-over is geïnspireerd op de dynamische durf van de oorspronkelijke JUKE en op de sportieve erfenis van Nissan. Het nieuwe ontwerp trekt alle aandacht naar zich toe.

VIND UW PASSIE

Het interieur van de nieuwe Nissan JUKE is ontworpen rondom u – met een kwaliteitsvolle afwerking, ergonomische bedieningselementen en sfeerverlichting om u in de juiste stemming te brengen om te rijden.

PERSONALISEER UW JUKE

De nieuwe Nissan JUKE N-Design biedt maximale personalisatie. Zowel voor de binnen- als buitenkant, plus 19″ lichtmetalen “Akari” velgen en een stijlvol two-tone dak.

MEER VERTROUWEN, OPWINDING EN CONNECTIVITEIT

NISSAN JUKE ONGEËVENAARD TECHNOLOGISCH

NISSAN INTELLIGENT MOBILITY

Met Nissan Intelligent Mobility gaat u op een geheel nieuwe manier van A naar B. U zit zelfverzekerder dan ooit tevoren achter het stuur van de nieuwe Nissan JUKE en geniet van betere verbondenheid met de wereld om u heen.

NISSAN INTELLIGENT MOBILITY

MEER VERTROUWEN, OPWINDING EN CONNECTIVITEIT

MEER VERTROUWEN, OPWINDING EN CONNECTIVITEIT

INTELLIGENT EMERGENCY BRAKING

Het IEB-systeem met voetgangersherkenning remt om aanrijdingen met lage snelheid met voertuigen, voetgangers of fietsers te voorkomen.

BLIND SPOT INTERVENTION

Waarschuwt u wanneer er zich een voertuig in een dode hoek van uw auto bevindt en brengt u opnieuw in een veilige positie om aanrijdingen te vermijden.

INTELLIGENT LANE INTERVENTION

Schakelt de lichten aan wanneer het donker wordt, wanneer u een tunnel inrijdt of in de regen rijdt.

RIJ ALS EEN PROFESSIONAL

EN DIT MET EEN LACH OP UW GEZICHT

Of het nu uw dagelijkse ritje of een toeristische route is, met het stuur van de nieuwe Nissan JUKE geniet u van iedere bocht. Klik uw gordel maar vast, want hij is zo gestart. De precieze besturing van uw nieuwe Nissan JUKE en de ultramoderne Active Trace Control helpen u om iedere bocht perfect te nemen. Het stevige chassis is ontworpen door een geavanceerd computerprogramma en vormt de perfecte basis voor een sportonderstel. U zult merken dat uw auto maar heel weinig overhelt in de bochten en u zult versteld staan van de sportieve besturing. U kunt volop genieten van een soepele en comfortabele rit, zelfs op de gigantische 19" lichtmetalen velgen.


[1] 19 inch lichtmetalen velgen zijn optioneel afhankelijk van de uitvoering

[2] ProPILOT Assist is alleen beschikbaar voor een beperkt gamma aan voertuigen met een automatische transmissie. ProPILOT Assist is een geavanceerde rijhulptechnologie, maar kan botsingen niet voorkomen. ProPILOT Assist is uitsluitend geschikt voor gebruik op de snelweg (gescheiden door een vangrail) en u moet altijd uw ogen op de weg en handen aan het stuur houden. Het is de verantwoordelijkheid van de bestuurder om alert te blijven, veilig te rijden, snelheidslimieten te respecteren en op een gepaste snelheid te rijden, rekening houdend met de wegomstandigheden, en om op elk moment de controle over het voertuig te behouden.

[3] Vertrouw niet alleen op rijhulptechnologieën.  Sommige functies werken mogelijk niet onder alle omstandigheden. Snelheidslimiet en andere beperkingen zijn van toepassing. Neem voor algemene voorwaarden van de Nissan-technologieën contact op met uw Nissan-dealer.

[4] Om gebruik te kunnen maken van de diensten van NissanConnect, moet u een gebruikersaccount van NissanConnect hebben. U moet zich eerst registreren voor de NissanConnect Services app en daarna inloggen met uw gebruikersnaam en wachtwoord. Om gebruik te kunnen maken van de gratis NissanConnect Services app, moet u een smartphone hebben met een compatibel iOS- of Android-besturingssysteem en een simkaart met data-optie, met een bestaand of apart mobiel telefooncontract tussen u en uw mobiele provider. Alle diensten zijn afhankelijk van mobiele netwerkdekking.Apple CarPlay en Android Auto zijn gratis beschikbaar, afhankelijk van het model en/of de uitvoering. Voor meer informatie neemt u contact op met uw Nissan-dealer.

[5] Wifi in de auto is altijd een betaalde dienst waarvoor u een abonnement moet afsluiten. Voor meer informatie neemt u contact op met uw Nissan-dealer.

[6] Het koppelen van een mobiele telefoon om NissanConnect te kunnen gebruiken, moet alleen gedaan worden als de auto veilig geparkeerd staat. Het systeem moet altijd worden gebruikt volgens de geldende verkeersregels. Bestuurders dienen het systeem alleen te gebruiken waar en wanneer dit veilig is. Gebruikers dienen zich ervan bewust te zijn dat het gebruik van handsfree technologie mogelijk de aandacht van het autorijden kan afleiden. Dat kan gevolgen hebben voor de controle die u over uw voertuig heeft.

[7] Gratis diensten (Nissan op Google Assistant, rijgeschiedenis en analyses, hulp en ondersteuning van Nissan, pechhulp, voertuigstatus, batterijbeheer – uitsluitend voor elektrische voertuigen) zijn gedurende zeven jaar kosteloos beschikbaar, afhankelijk van het model en/of de uitvoering. Voor meer informatie neemt u contact op met uw Nissan-dealer.
Het Amazon Alexa assistant is niet beschikbaar in BELUX.

[8] De getoonde accessoires zijn standaard en/of optioneel uitsluitend voor geselecteerde uitvoeringen. Aanvullende kosten kunnen van toepassing zijn.

[9] JUKE Premiere Edition is uitgerust met de volgende Nissan Genuine-toebehoren: Sierplaat bumper vooraan (zwart/wit), sierplaat bumper vooraan onderste gedeelte zilver, sierplaat achterbumper (zwart/wit), accenten op de deuren (zwart/wit), verlichte treeplank “Premiere Edition”, stickerset voor dak en buitenspiegels. Nissan Genuine-toebehoren zijn ontworpen en geproduceerd met dezelfde zorg, kwaliteit en oog voor detail als de Nissan-voertuigen en worden geleverd met een garantie van 3 jaar indien gekocht samen met het voertuig. De bovenvermelde toebehoren zijn enkel beschikbaar voor de JUKE Special Version “Premiere Edition”.

[10] Vergelijking gemaakt tussen Nissan JUKE N-Connecta DIG-T 114 pk DCT en de Nissan JUKE N-Connecta Hybrid 143 pk: DIG-T 114 = 6,1l/100 km gecombineerde cyclus / Hybrid = 5,1l/100 km in gecombineerde cyclus. De resultaten voor het voertuig zijn gehomologeerd overeenkomstig de EU-regelgeving volgens de meer realistische WLTP-testprocedure. NEDC-gegevens zijn daarom niet beschikbaar voor dit voertuig.

Accessoires en enige andere aanvullende uitrusting die door de klant wordt gemonteerd, kan van invloed zijn op het bereik dat voor de auto vermeld staat. De originele accessoires van Nissan vallen onder de garantie voor nieuwe voertuigen van 3 jaar of 100.000 km (hetgeen zich het eerst voordoet), indien ze zijn gemonteerd door een Nissan-dealer of een Nissan-monteur voordat de auto van eigenaar heeft gewisseld of tijdens de garantieperiode van de nieuwe auto. Originele accessoires die buiten de garantieperiode van de nieuwe auto om gemonteerd worden door een derde partij of door de klant, vallen alleen onder de garantie voor originele onderdelen en accessoires van Nissan en deze bedraagt 12 maanden voor een onbeperkt aantal kilometers.

[11] Een selectie accessoires van Nissan die geleverd worden door partners die door Nissan goedgekeurd zijn. Zij bieden garantie aan onder hun voorwaarden, maar minstens één jaar. Neem voor verdere details contact op met uw Nissan-dealer.

LET OP GELD LENEN KOST OOK GELD.

REPRESENTATIEF VOORBEELD – Lening op afbetaling met laatste verhoogde maandaflossing. Contante prijs : € 30281 BTWin. Voorschot (facultatief): € 9234,1. Kredietbedrag: € 21046,9. JKP (Jaarlijks Kostenpercentage) van 3,99% en vaste jaarlijkse debetrentevoet 3,99%. Looptijd van 48 maanden. Terug te betalen in 47 maandaflossingen van € 205,94. Laatste verhoogde maandaflossing van : € 14135,2. Actie geldig van 01/12/2023 t.e.m. 29/02/2024. Totaal terug te betalen bedrag (zonder voorschot) : € 23814,38.

Alle promoties zijn geldig voor particulieren, behalve uitzonderingen, voor nieuwe voertuigen besteld bij een deelnemende concessiehouder van 01/12/2023 tot 29/02/2024. Naargelang de versie kunnen bepaalde uitrustingen en/of kenmerken hetzij standaard, hetzij als optie, hetzij als toebehoren beschikbaar zijn, niet beschikbaar of verschillend zijn op het moment van de aankoop.

Illustratief voorbeeld voor een Nissan Juke Hybrid N-Connecta : €33.000 BTWin, voorschot van €6.442,1, extra korting van €2.000, stockkorting van €1.500 en Salonkorting van €500. Te financieren bedrag (voorschot en korting afgetrokken): €22.557,9, voor een duur van 48 maanden. 47 maandaflossingen van €229, laatste verhoogde maandaflossing van €14.729, totaal terug te betalen bedrag (zonder voorschot): €25.492. Stockkorting enkel bij deelnemende Nissan-concessiehouders.

Onder voorbehoud van aanvaarding van uw kredietaanvraag door Alpha Credit n.v., kredietgever, Warandeberg 8C te 1000 Brussel, BTW BE 0445.781.316, RPR Brussel. Adverteerder: Nissan Belux n.v. (Invoerder), Bist 12, 2630 Aartselaar, BTW BE 0838 306 068, IBAN BE81 2930 0778 6024, RPR Antwerpen, beluxnl@nissan-services.eu. Uw Nissan verdeler treedt op als agent in nevenfunctie. Het aangaan van een kredietopening van onbepaalde duur valt onder de wetgeving op het consumentenkrediet, meer bepaald onder boek VII van het Wetboek van economisch recht.

De afbeeldingen zijn louter indicatief. Zij kunnen betrekking hebben op een model, opties, kleuren, afwerkingen of accessoires die niet beschikbaar zijn of niet worden gecommercialiseerd in uw land. De weergegeven kleuren op de website kunnen licht verschillen van de werkelijke kleuren van het koetswerk of van de binnenbekleding.

CONTACTFORMULIER

  * Verplichte velden

  Uw gegevens worden alleen gebruikt door de Nissan-dealer voor marketing en promoties. Uw gegevens worden niet gedeeld met andere partijen. U kunt zich hiervoor ten alle tijden afmelden door een email naar ons te sturen, hierdoor zal u niet meer op de hoogte gehouden worden door ons.

  [recaptcha size:compact]

  Onze acties

  ONZE STOCK

  CONTACTEER ONS

  Onze diensten