logo
logo
 • ONTDEK DE GLOEDNIEUWE NISSAN JUKE HYBRID

Catalogusprijs*

€ 33.000

Of al vanaf € 229/maand!
Aanbevolen catalogusprijs*

€ 33.000

BAGAGERUIMTE 422 L

Vanaf 5,0 l/100 km

CO2-uitstoot vanaf 115 G/KM*

* Gemiddeld verbruik met start&stop

ONZE STOCK

ONTDEK ONZE VOERTUIGEN

Sorry, we hebben momenteel geen voorraad. Bekijk onze andere voertuigen hieronder.

Bereken uw inruilprijs

Weten hoeveel uw huidige wagen waard is? Vraag snel de waardebepaling van uw huidige wagen aan.

WAAROM DE NIEUWE NISSAN JUKE HYBRID PREMIERE EDITION?

EEN SENSATIONELE GEËLEKTRIFICEERDE RIJERVARING

6 REDENEN OM VOOR DE NIEUWE JUKE HYBRID TE KIEZEN

GEEN COMPRISSEN MET DE NIEUWE NISSAN JUKE HYBRID

De nieuwe Nissan JUKE Hybrid koopt u om verschillende redenen. Wij sommen de zes belangrijkste voor u op:

ICONISCH, EXCLUSIEF MAAR SUBTIEL DESIGN
Naast de nieuwe hybride aandrijving verleid de JUKE Hybrid Première Edition je met zijn opvallend design : 19’’ aluminium velgen Glossy Black, duo-tone dakkleur. De exclusieve premier edition instaplijsten verwelkomen je in zijn elegante cockpit. Stap in en geniet van een tintelende rijervaring!

PROPILOT-TECHNOLOGIE
ProPILOT Assist past zich aan de verkeersstroom aan om uw nieuwe Nissan JUKE Hybrid te helpen op een vaste afstand van zijn voorganger te blijven.

NAADLOZE VERBONDENHEID
NissanConnect Services maakt gebruik van de allernieuwste technologieën, zoals Apple CarPlay®, Google Home en zelfs wifi, om u op de hoogte te houden en entertainment te bieden.

PARKEREN ALS EEN PRO
U mist geen enkele parkeerplaats. Het Allround View Monitor camerasysteem geeft u 360° zicht om uw auto heen.

SUPERCHARGED PRESTATIES
De hybride versnellingsbak met meerdere standen, geïnspireerd op de technologieën die werden ontwikkeld voor Formula-e, biedt een nieuwe rijsensatie en is tegelijk milieuvriendelijker.
Het resultaat is een krachtige, snel reagerende auto met een ultra-efficiënt hybride systeem in alle toerentallen. Binnenkort leverbaar op de Nissan JUKE Hybrid.

MONOFORM SPORTZETELS MET BOSE PERSONAL PLUS HOOFDSTEUNEN
Ga op in het geluid als nooit tevoren. De UltraNearField-luidsprekers in de hoofdsteunen van de bestuurder en bijrijder zijn revolutionair op het gebied van audio: ze omhullen u in een 360° geluidservaring.

MEER REDENEN OM VAN DE NIEUWE JUKE HYBRID TE HOUDEN

GEEN COMPROMIS VOOR TECHNOLOGIE

De originele Nissan JUKE doorbrak met zijn unieke stijl alle conventies. Nu staat de nieuwe Nissan JUKE Hybrid in de startblokken om opnieuw alles wat u denkt te weten van compacte SUV’s in een ander licht te stellen.

VALT OVERAL OP

Deze coupé cross-over is geïnspireerd op de dynamische durf van de oorspronkelijke JUKE en op de sportieve erfenis van Nissan. Het nieuwe ontwerp trekt alle aandacht naar zich toe.

VIND UW PASSIE

Het interieur van de nieuwe Nissan JUKE Hybrid is ontworpen rondom u – met een kwaliteitsvolle afwerking, ergonomische bedieningselementen en sfeerverlichting om u in de juiste stemming te brengen om te rijden.

PERSONALISEER UW JUKE HYBRID

De nieuwe Nissan JUKE Hybrid N-Design biedt maximale personalisatie. Zowel voor de binnen- als buitenkant, plus 19″ lichtmetalen “Akari” velgen en een stijlvol two-tone dak.

EEN SENSATIONELE GEËLEKTRIFICEERDE RIJERVARING

DIT IS DE NISSAN JUKE HYBRID

EEN SENSATIONELE GEËLEKTRIFICEERDE RIJERVARING

Ervaar als eerste dit innovatieve multimodus hybridesysteem. Uw voertuig vertrekt altijd in EV-modus en bereikt een maximumsnelheid van tot 55km/u in EV-modus. De gecombineerde output van de elektrische motor en benzinemotor is 145 pk, waardoor sneller optrekken mogelijk is. Het slimme energiemanagementsysteem gebruikt de uiterst efficiënte benzinemotor om de batterij op te laden of exclusief kracht naar de wielen te sturen wanneer dit het meest efficiënt is en best afgestemd op uw ritten. Met een gedeelte van uw stadsritten in EV modus, ervaart u een authentieke elektrische en responsieve rit.

COOL KAN NIET NOG COOLER ZIJN

EEN SENSATIONELE CONCEPT OP BASIS VAN DE JUKE HYBRID

JUKE HYBRID RALLY TRIBUTE

Naast de nieuwe hybride aandrijving verleid de JUKE Hybrid Première Edition je met zijn opvallend design : 19’’ aluminium velgen Glossy Black, duo-tone dakkleur. De exclusieve premier edition instaplijsten verwelkomen je in zijn elegante cockpit. Stap in en geniet van een tintelende rijervaring!

EEN WAARDIG EERBETOON

Geïnspireerd door de iconische Datsun 240Z Safari Rally coupé introduceert deze concept een hybride aandrijving afgestemd op de extreme noden van een rally wagen.

SUPERCHARGED PRESTATIES

De hybride versnellingsbak met meerdere standen, geïnspireerd op de technologieën die werden ontwikkeld voor Formula-e, biedt een nieuwe rijsensatie en is tegelijk milieuvriendelijker.
Het resultaat is een krachtige, snel reagerende auto met een ultra-efficiënt hybride systeem in alle toerentallen. Binnenkort leverbaar op de Nissan JUKE Hybrid.

EEN KAMPIOEN OP ALLE TERREINEN

Het Nissan JUKE Rally Tribute-concept is een bijzonder imposante auto, gebouwd om te racen: 16″ lichtmetalen velgen, brede wielkasten, op maat gemaakte off-roadbanden en extra lichten op de motorkap, een knipoog naar de Datsun 240z.

DESIGN EN COMFORT

ICONISCH, EXCLUSIEF MAAR SUBTIEL DESIGN


[1] 19 inch lichtmetalen velgen zijn optioneel afhankelijk van de uitvoering

[2] ProPILOT Assist is alleen beschikbaar voor een beperkt gamma aan voertuigen met een automatische transmissie. ProPILOT Assist is een geavanceerde rijhulptechnologie, maar kan botsingen niet voorkomen. ProPILOT Assist is uitsluitend geschikt voor gebruik op de snelweg (gescheiden door een vangrail) en u moet altijd uw ogen op de weg en handen aan het stuur houden. Het is de verantwoordelijkheid van de bestuurder om alert te blijven, veilig te rijden, snelheidslimieten te respecteren en op een gepaste snelheid te rijden, rekening houdend met de wegomstandigheden, en om op elk moment de controle over het voertuig te behouden.

[3] Vertrouw niet alleen op rijhulptechnologieën.  Sommige functies werken mogelijk niet onder alle omstandigheden. Snelheidslimiet en andere beperkingen zijn van toepassing. Neem voor algemene voorwaarden van de Nissan-technologieën contact op met uw Nissan-dealer.

[4] Om gebruik te kunnen maken van de diensten van NissanConnect, moet u een gebruikersaccount van NissanConnect hebben. U moet zich eerst registreren voor de NissanConnect Services app en daarna inloggen met uw gebruikersnaam en wachtwoord. Om gebruik te kunnen maken van de gratis NissanConnect Services app, moet u een smartphone hebben met een compatibel iOS- of Android-besturingssysteem en een simkaart met data-optie, met een bestaand of apart mobiel telefooncontract tussen u en uw mobiele provider. Alle diensten zijn afhankelijk van mobiele netwerkdekking.Apple CarPlay en Android Auto zijn gratis beschikbaar, afhankelijk van het model en/of de uitvoering. Voor meer informatie neemt u contact op met uw Nissan-dealer.

[5] Wifi in de auto is altijd een betaalde dienst waarvoor u een abonnement moet afsluiten. Voor meer informatie neemt u contact op met uw Nissan-dealer.

[6] Het koppelen van een mobiele telefoon om NissanConnect te kunnen gebruiken, moet alleen gedaan worden als de auto veilig geparkeerd staat. Het systeem moet altijd worden gebruikt volgens de geldende verkeersregels. Bestuurders dienen het systeem alleen te gebruiken waar en wanneer dit veilig is. Gebruikers dienen zich ervan bewust te zijn dat het gebruik van handsfree technologie mogelijk de aandacht van het autorijden kan afleiden. Dat kan gevolgen hebben voor de controle die u over uw voertuig heeft.

[7] Gratis diensten (Nissan op Google Assistant, rijgeschiedenis en analyses, hulp en ondersteuning van Nissan, pechhulp, voertuigstatus, batterijbeheer – uitsluitend voor elektrische voertuigen) zijn gedurende zeven jaar kosteloos beschikbaar, afhankelijk van het model en/of de uitvoering. Voor meer informatie neemt u contact op met uw Nissan-dealer.
Het Amazon Alexa assistant is niet beschikbaar in BELUX.

[8] De getoonde accessoires zijn standaard en/of optioneel uitsluitend voor geselecteerde uitvoeringen. Aanvullende kosten kunnen van toepassing zijn.

[9] JUKE Premiere Edition is uitgerust met de volgende Nissan Genuine-toebehoren: Sierplaat bumper vooraan (zwart/wit), sierplaat bumper vooraan onderste gedeelte zilver, sierplaat achterbumper (zwart/wit), accenten op de deuren (zwart/wit), verlichte treeplank “Premiere Edition”, stickerset voor dak en buitenspiegels. Nissan Genuine-toebehoren zijn ontworpen en geproduceerd met dezelfde zorg, kwaliteit en oog voor detail als de Nissan-voertuigen en worden geleverd met een garantie van 3 jaar indien gekocht samen met het voertuig. De bovenvermelde toebehoren zijn enkel beschikbaar voor de JUKE Special Version “Premiere Edition”.

[10] Vergelijking gemaakt tussen Nissan JUKE N-Connecta DIG-T 114 pk DCT en de Nissan JUKE N-Connecta Hybrid 143 pk: DIG-T 114 = 6,1l/100 km gecombineerde cyclus / Hybrid = 5,1l/100 km in gecombineerde cyclus. De resultaten voor het voertuig zijn gehomologeerd overeenkomstig de EU-regelgeving volgens de meer realistische WLTP-testprocedure. NEDC-gegevens zijn daarom niet beschikbaar voor dit voertuig.

Accessoires en enige andere aanvullende uitrusting die door de klant wordt gemonteerd, kan van invloed zijn op het bereik dat voor de auto vermeld staat. De originele accessoires van Nissan vallen onder de garantie voor nieuwe voertuigen van 3 jaar of 100.000 km (hetgeen zich het eerst voordoet), indien ze zijn gemonteerd door een Nissan-dealer of een Nissan-monteur voordat de auto van eigenaar heeft gewisseld of tijdens de garantieperiode van de nieuwe auto. Originele accessoires die buiten de garantieperiode van de nieuwe auto om gemonteerd worden door een derde partij of door de klant, vallen alleen onder de garantie voor originele onderdelen en accessoires van Nissan en deze bedraagt 12 maanden voor een onbeperkt aantal kilometers.

[11] Een selectie accessoires van Nissan die geleverd worden door partners die door Nissan goedgekeurd zijn. Zij bieden garantie aan onder hun voorwaarden, maar minstens één jaar. Neem voor verdere details contact op met uw Nissan-dealer.

LET OP GELD LENEN KOST OOK GELD.

REPRESENTATIEF VOORBEELD – Lening op afbetaling met laatste verhoogde maandaflossing. Contante prijs : € 30281 BTWin. Voorschot (facultatief): € 9234,1. Kredietbedrag: € 21046,9. JKP (Jaarlijks Kostenpercentage) van 3,99% en vaste jaarlijkse debetrentevoet 3,99%. Looptijd van 48 maanden. Terug te betalen in 47 maandaflossingen van € 205,94. Laatste verhoogde maandaflossing van : € 14135,2. Actie geldig van 01/12/2023 t.e.m. 29/02/2024. Totaal terug te betalen bedrag (zonder voorschot) : € 23814,38.

Alle promoties zijn geldig voor particulieren, behalve uitzonderingen, voor nieuwe voertuigen besteld bij een deelnemende concessiehouder van 01/12/2023 tot 29/02/2024. Naargelang de versie kunnen bepaalde uitrustingen en/of kenmerken hetzij standaard, hetzij als optie, hetzij als toebehoren beschikbaar zijn, niet beschikbaar of verschillend zijn op het moment van de aankoop.

Illustratief voorbeeld voor een Nissan Juke Hybrid N-Connecta : €33.000 BTWin, voorschot van €6.442,1, extra korting van €2.000, stockkorting van €1.500 en Salonkorting van €500. Te financieren bedrag (voorschot en korting afgetrokken): €22.557,9, voor een duur van 48 maanden. 47 maandaflossingen van €229, laatste verhoogde maandaflossing van €14.729, totaal terug te betalen bedrag (zonder voorschot): €25.492. Stockkorting enkel bij deelnemende Nissan-concessiehouders.

Onder voorbehoud van aanvaarding van uw kredietaanvraag door Alpha Credit n.v., kredietgever, Warandeberg 8C te 1000 Brussel, BTW BE 0445.781.316, RPR Brussel. Adverteerder: Nissan Belux n.v. (Invoerder), Bist 12, 2630 Aartselaar, BTW BE 0838 306 068, IBAN BE81 2930 0778 6024, RPR Antwerpen, beluxnl@nissan-services.eu. Uw Nissan verdeler treedt op als agent in nevenfunctie. Het aangaan van een kredietopening van onbepaalde duur valt onder de wetgeving op het consumentenkrediet, meer bepaald onder boek VII van het Wetboek van economisch recht.

De afbeeldingen zijn louter indicatief. Zij kunnen betrekking hebben op een model, opties, kleuren, afwerkingen of accessoires die niet beschikbaar zijn of niet worden gecommercialiseerd in uw land. De weergegeven kleuren op de website kunnen licht verschillen van de werkelijke kleuren van het koetswerk of van de binnenbekleding.

CONTACTFORMULIER

  * Verplichte velden

  Uw gegevens worden alleen gebruikt door de Nissan-dealer voor marketing en promoties. Uw gegevens worden niet gedeeld met andere partijen. U kunt zich hiervoor ten alle tijden afmelden door een email naar ons te sturen, hierdoor zal u niet meer op de hoogte gehouden worden door ons.

  [recaptcha size:compact]

  Onze acties

  ONZE STOCK

  CONTACTEER ONS

  Onze diensten