logo
logo
 • NISSAN 370Z ROADSTER

  370Z STIJL – MET DE WIND IN UW HAAR

Catalogusprijs*

€ 41.350

Actieprijs vanaf*

€ 38.250

U bespaart*

€ 3.100

Aanbevolen catalogusprijs*

€ 41.350

Actieprijs vanaf*

€ 38.250

DE 370Z IS UITGERUST MET EEN 3,7L V6 MOTOR

VANAF 11,4 L/100KM

VANAF 248 G/KM CO2

ONZE STOCK

ONTDEK ONZE VOERTUIGEN

Sorry, we hebben momenteel geen voorraad. Bekijk onze andere voertuigen hieronder.

Bereken uw inruilprijs

Weten hoeveel uw huidige wagen waard is? Vraag snel de waardebepaling van uw huidige wagen aan.

VERSTERKT DE SENSATIE VAN CABRIORIJDEN

Nissan 370Z ROADSTER

ELKE DAG OPWINDING

ONBEPERKTE MOGELIJKHEDEN

De Nissan 370Z Roadster is als adembenemende cabrio de tweelingbroer van de legendarische ‘Z-auto’. Net als zijn Coupébroer beschikt hij over een krachtige, atmosferische V6 met 328 pk en een reeks aan technisch geavanceerde hulpmiddelen, plus een snel functionerende softtop voor onmiddellijk rijden in de frisse lucht.

FOCUS OP DE BESTUURDER

INTERIEURDESIGN

Mens en machine worden één – met dat gevoel glijdt u in het sportieve en intieme interieur van de Nissan 370Z Roadster cabrio.

VERFIJND INTERIEUR

Het aerodynamiche desingn van de Nissan 370Z Roadster cabrio minimaliseert turbulentie in het interieur en zorgt ervoor dat u alles uit uw automatiche air conditioning haalt.

GERUISLOOS ONDERWEG

De windgeleider  aan de achterchant met gegraveerd Z – logo ziet er niet alleen geweldig uit, maar zorgt samen met de aerodynamiche vorm van de Nissan 370Z Roadster cabrio voor het reduceren van de windturbulentie in het interieur.

PERFECTE ISOLATIE

Met het dubbel geisolerde dak omhoog blijft warme lucht binnen terwijl ongewenst geluid buiten blijft. De glazen achterruit met ontdooifunctie  geeft u een helder beeld van alles wat er zich achter u bevindt.

BLIJF VERBONDEN DANKZIJ INNOVATIEVE TECHNOLOGIE

DROOMPRESTATIES IN DE ECHTE WERELD

HOOGWAARDIGE TECHNOLOGIE

Kennis is macht, en daarom loopt u met het geïntegreerde navigatiesysteem van de Nissan 370Z Roadster Nismo altijd een stapje voor. Met een 9,3 GB harde schijf voor muziek, een 7″ touchscreen en stemherkenning in zeven talen krijgt u 3D-kaarten van 20 Europese steden in HD en realtime verkeersmeldingen.

EEN DOSIS ADRENALINE VERBINDT U MET DE WEG

NISSAN 370Z ROADSTER

LEGENDARISCH VERMOGEN

De 3.7 liter V6-motor in de Nissan 370Z Coupé sportauto is vergroot ten opzichte van zijn voorganger, de Nissan 350Z met 3.5 liter, en ontwikkelt 328 pk. Met een normale atmosferische motor in plaats van een turbocompressor biedt deze een supersnelle lage en gemiddelde acceleratie en ligt de tijd van 0 tot 100 km/u ruim onder de 6 seconden. Dat is pure opwinding – in elk opzicht.

SPORTIEF IN 6 !

HANDGESCHAKELDE TRANSMISSIE

Voor 2018 krijgt elke Z met manuele versnellingsbak ook een nieuwe EXEDY-koppeling, met een koppelingspedaal dat zich met minder inspanning en met nog meer precisie en controle laat bedienen. Met ruim 65 jaar uitmuntendheid, geavanceerde technologie en gepatenteerde innovaties is EXEDY wereldwijd de onbetwiste top wat koppelingen voor sport- en racewagens betreft.

SCHAKEL ALS PROFFESIONAL

SYNCHROREV CONTROL

 

Met SynchroRev Control schakelt u als een professional, vlot en met veel controle, zowel in uw favoriete bochten als op weg naar het werk. De manuele versnellingsbak is zo soepel dat een automaat er jaloers van zou worden.

7-TRAPS

AUTOMATISCHE TRANSMISSIE

Met zijn zeven versnellingen geeft de optionele automatische transmissie van de Nissan 370Z sportauto u een breed bereik en verbeterde brandstofefficiëntie. Met een verscheidenheid aan selecteerbare instellingen kunt u uw rijervaring vormgeven als nooit tevoren. Downshift Rev Matching (toerentalaanpassing bij terugschakelen) maakt in de handgeschakelde instelling snel terugschakelen mogelijk met een tikje op het gaspedaal.

 

ERVAAR DE G-KRACHT

REMMEN EN STUREN

De reeks high-performance componenten in de Nissan 370Z Roadster cabrio maken dat remmen en sturen in een vorm van kunst veranderen.

GESMEDE 19" LICHTMETALEN VELGEN

De optionele gesmede lichtmetalen velgen zijn sterker en lichter dan standaard wielen. Met het lagere gewicht verminderen ze het onafgeveerde gewicht, wat leidt tot een betere besturing.

355 MM REMSCHIJVEN VOOR

Balans is niet alleen van toepassing in bochten. Om de vermogende Nissan 370Z Roadster cabrio tot stilstand te brengen, is de auto voorzien van het meest krachtige remsysteem: Geventileerde 355 mm remschijven voor, met de stevige kracht van remklauwen met vier zuigers.

 


* De tarieven en prijzen op de website gelden slechts op de datum waarop ze worden verstrekt en kunnen zonder verwittiging worden aangepast. De weergegeven prijzen voor nieuwe voertuigen zijn de aanbevolen maximumprijzen in euro, voor het beschreven model dat kan verschillen van het afgebeelde model (waarbij de beschrijving steeds primeert op de afbeelding, die slechts indicatief is). De prijzen zijn slechts indicatief en gelden niet als aanbod om te contracteren. De genoemde vanaf prijs is een consumentenadviesprijs en is inclusief onvermijdbare kosten, nodig voor aflevering van de auto aan de consument. Optionele pakketten en/of uitrusting zijn altijd de keuze van de consument en kunnen desgewenst tegen meerprijs geleverd worden. Gecommuniceerde acties zijn geldig van 01/10/2021 tot 31/10/2021 en gelden niet i.c.m. andere acties. Alle mogelijke kortingen zijn reeds verwerkt in de prijs. Gelieve uw concessiehouder te raadplegen voor een aanbod.

De afbeeldingen zijn louter indicatief. Zij kunnen betrekking hebben op een model, opties, kleuren, afwerkingen of accessoires die niet beschikbaar zijn of niet worden gecommercialiseerd in uw land. De weergegeven kleuren op de website kunnen licht verschillen van de werkelijke kleuren van het koetswerk of van de binnenbekleding.

© 2020 – Alle rechten voorbehouden.

Gem. verbruik : 11,4 – 12,6 l/100 km – CO2 uitstoot: 259 – 288 g/km.

 

 

 

CONTACTFORMULIER

  * Verplichte velden

  Uw gegevens worden alleen gebruikt door de Nissan-dealer voor marketing en promoties. Uw gegevens worden niet gedeeld met andere partijen. U kunt zich hiervoor ten alle tijden afmelden door een email naar ons te sturen, hierdoor zal u niet meer op de hoogte gehouden worden door ons.

  [recaptcha size:compact]

  Onze acties

  ONZE STOCK

  CONTACTEER ONS

  Onze diensten