logo
logo
promo

optionele langere wielbasis

Nissan Townstar breidt het concept van de compacte bestelwagen uit

 • Nissan Townstar L2 (lange wielbasis) verkrijgbaar in Europa met verhoogde laadcapaciteit, grotere lengte en bredere schuifdeur voor gemakkelijkere toegang aan de zijkant
 • Verkrijgbaar in zowel 100% elektrische- als benzinemotor
 • De perfecte tool om groeiende kleine en middelgrote ondernemingen te ondersteunen

Aartselaar – Nissan introduceert de gloednieuwe Nissan Townstar Van L2 (lange wielbasis), een uitzonderlijke aanvulling op de succesvolle lichte bedrijfsvoertuigen line-up in Europa.

Met een grotere laadcapaciteit en een lengte die vergelijkbaar is met die van een middelgrote bestelwagen, herdefinieert de Nissan Townstar Van L2 het concept van een kleine bestelwagen om een nieuwe ervaring en veelzijdigheid te bieden. Met alle innovatieve kenmerken van de populaire Townstar Van, gaat het nieuwe model een stap verder om te voldoen aan de veranderende behoeften van eigenaren van kleine en middelgrote ondernemingen (KMO), wagenparkbeheerders en gemeenten die een veelzijdige en efficiënte transportoplossing nodig hebben.

“Gesterkt door het succes van de Nissan Townstar Van besloten we te innoveren en te onderzoeken hoe we nog verder konden gaan. Met een aanzienlijk grotere laadcapaciteit, een opmerkelijk laadvermogen, een indrukwekkende trekcapaciteit en een grotere lengte heeft de Townstar L2 de meeste kenmerken van een middelgrote EV bestelwagen – maar dan voor de prijs van een kleine bestelwagen! Dit zal KMO-klanten, gemeenten en daarbuiten enorm aanspreken”, zegt Nicolas Tschann, Light Commercial Vehicle (LCV) Director, Nissan Europe.

De Nissan Townstar Van L2 heeft een grotere lengte van 4910 mm – dicht bij die van een middelgrote bestelwagen. Deze lengte maakt een bredere zijdeur van 831 mm mogelijk, zodat klanten een europallet kunnen laden en een grotere veelzijdigheid hebben wat betreft laadopties, in tegenstelling tot andere concurrenten.

Deze grotere lengte, in combinatie met zijn laadmogelijkheden, onderscheidt hem van andere kleine bestelwagens op de markt. De laadcapaciteit is een indrukwekkende 4,3m³-4,9m³*, wat een aanzienlijke toename is ten opzichte van de gewone Townstar die 3,3m³-3,9m³* biedt, terwijl de twee Euro-pallets nog steeds kunnen worden gebruikt en er meer extra ruimte is. Bovendien bedraagt het laadvermogen van deze nieuwe variant 800 kg, dankzij de herziene achterwielophanging, terwijl de trekcapaciteit van 1500 kg behouden blijft.

De Townstar EV L2 wordt geleverd met een 45kWh batterij die zowel AC (22 kW) als DC kan worden opgeladen; 245Nm koppel en een 90kW motor. Dankzij de emissievrije aard van het model kunnen bestuurders ook voldoen aan mogelijke of bestaande wetgeving op het gebied van emissiebeperkingen in stedelijke gebieden.

De totale gecombineerde actieradius van maximaal 275 km is nog steeds meer dan genoeg voor klanten om hun bedrijf uit te oefenen zonder voortdurend te moeten opladen. Maar met zijn stedelijke actieradius tot 389 kilometer biedt de elektrische Townstar EV Van L2 een groot voordeel voor kleine en middelgrote ondernemingen in de stad.

Terwijl Nissan verder versnelt op weg naar Ambition 2030 en zijn langetermijnvisie voor mobiliteit, belichaamt de elektrische versie van de Nissan Townstar Van L2 Nissans voortdurende toewijding aan elektrificatie. Naar verwachting zal tegen het einde van dit decennium ongeveer 50% van het segment van kleine bestelwagens elektrisch zijn. Daarom is de Nissan Townstar EV Van L2 geïntroduceerd, vooruitlopend op de eisen van een steeds groter wordend segment.

De Townstar Van L2 is ook uitgerust met een reeks actieve en passieve veiligheidsvoorzieningen die de meeste Nissan-modellen bieden, ontworpen om bestuurders en passagiers extra gemoedsrust te geven. Dergelijke voorzieningen zijn onder andere Blind Spot Warning, ProPILOT en – uniek in het segment voor Nissan – Intelligent Around View Monitor.

Met de toonaangevende garantie van 5 jaar/160.000 km en een accugarantie van 8 jaar zet de Townstar Van L2 bovendien Nissans streven naar kwaliteit en het op de eerste plaats zetten van de klant voort.

Zowel de EV- als de ICE-versies van de volledig nieuwe Nissan Townstar Van L2 zijn nu te bestellen, met prijzen vanaf € 24.350 excl. btw.

CONTACTFORMULIER
Nissan Townstar breidt het concept van de compacte bestelwagen uit

  * Verplichte velden

  Uw gegevens worden alleen gebruikt door de Nissan-dealer voor marketing en promoties. Uw gegevens worden niet gedeeld met andere partijen. U kunt zich hiervoor ten alle tijden afmelden door een email naar ons te sturen, hierdoor zal u niet meer op de hoogte gehouden worden door ons.

  [recaptcha size:compact]

  CONTACTFORMULIER

   * Verplichte velden

   Uw gegevens worden alleen gebruikt door de Nissan-dealer voor marketing en promoties. Uw gegevens worden niet gedeeld met andere partijen. U kunt zich hiervoor ten alle tijden afmelden door een email naar ons te sturen, hierdoor zal u niet meer op de hoogte gehouden worden door ons.

   [recaptcha size:compact]

   Onze acties

   ONZE STOCK

   CONTACTEER ONS

   Onze diensten