logo
logo
promo

RIJDEN ZONDER ZORGEN, SCHAKEL OVER OP NISSAN MODUS.

GEEF JE NISSAN ZIJN ZOMERCHECK

U hebt onlangs een Nissan gekocht, maar niet bij een erkende Nissan concessiehouder? Laat nu een volledig nazicht van uw wagen uitvoeren voor slechts € 39,95! Bestuurders van een Nissan die een volledig nazicht van hun Nissan laten uitvoeren bij een erkende Nissan concessiehouder, genieten een jaar lang gratis van Nissan Assistance*, die veertig Europese landen dekt. U hoeft geen beroep te doen op een andere bijstandsdienst, waardoor u ongeveer € 150 (BTWI) bespaart. Ga snel langs bij uw Nissan concessiehouder, bespaar geld en rij veilig!

*Al inbegrepen als uw auto nog onder waarborg staat

VOLLEDIGE CONTROLE VAN MIJN WAGEN

Opgelet! Het volledige nazicht van een voertuig is geen onderhoud maar een controle. Het is dus maar een momentopname. Er kan geen garantie gegeven worden voor het uitgevoerde nazicht. Uw Nissan concessiehouder adviseert u om de instructies van de constructeur met betrekking tot het onderhoud na te leven. Laat u adviseren door de Nissan concessiehouder. U wordt op de hoogte gebracht van eventuele gebreken. U beslist zelf wanneer en of een herstelling moet worden uitgevoerd. Enkel wanneer blijkt dat alle essentiële onderdelen van uw auto in orde zijn, krijgt u een jaar lang gratis Nissan Assistance* ter waarde van € 150 (BTWi).

* Al inbegrepen als uw auto nog onder waarborg staat

NISSAN ASSISTANCE

Dankzij het nazicht van uw voertuig bij een erkende Nissan concessiehouder geniet u gedurende 1 jaar gratis van Nissan Assistance. Dit geldt trouwens ook voor elk onderhoud in het Nissan netwerk! Met de gratis, onbeperkte Nissan Assistance beloven we u zo ver te gaan als u wilt. En als er iets onverwachts gebeurt, belt u gewoon de permanent bereikbare Nissan Assistance.

UW NISSAN-UPDATE

Naast een volledig nazicht controleert de Nissan concessiehouder ook GRATIS uw Nissan bij alle lopende terugroepacties! Zo bent u zeker dat u veilig de weg op kunt met een volledig up-to-date wagen!

CONTACTFORMULIER
GEEF JE NISSAN ZIJN ZOMERCHECK

  * Verplichte velden

  Uw gegevens worden alleen gebruikt door de Nissan-dealer voor marketing en promoties. Uw gegevens worden niet gedeeld met andere partijen. U kunt zich hiervoor ten alle tijden afmelden door een email naar ons te sturen, hierdoor zal u niet meer op de hoogte gehouden worden door ons.

  [recaptcha size:compact]

  CONTACTFORMULIER

   * Verplichte velden

   Uw gegevens worden alleen gebruikt door de Nissan-dealer voor marketing en promoties. Uw gegevens worden niet gedeeld met andere partijen. U kunt zich hiervoor ten alle tijden afmelden door een email naar ons te sturen, hierdoor zal u niet meer op de hoogte gehouden worden door ons.

   [recaptcha size:compact]

   Onze acties

   ONZE STOCK

   CONTACTEER ONS

   Onze diensten