logo
logo
promo

reageert in 0,0001 seconde

Nissan e-4ORCE-vierwielaandrijving

 • e-4ORCE is de elektrische vierwielaandrijving van Nissan, ontworpen voor geëlektrificeerde en 100% elektrische aandrijflijnen.
 • Met twee motoren die snel accelereren en regeneratief remmen, levert e-4ORCE een krachtige en soepele rijervaring voor alle seizoenen.
 • Met een reactietijd van 1/10.000ste van een seconde is Nissan e-4ORCE zelfs sneller dan sommige van de snelste wezens in de natuur!
 • e-4ORCE-technologie drijft de nieuwe Nissan X-Trail en Nissan Ariya aan.

Aartselaar – Met een reactietijd van slechts 0,0001 seconden is de e-4ORCE-technologie van Nissan sneller dan een oogwenk. De ongeëvenaarde precisie en ultrasnelle respons maken de e-4ORCE een ideale keuze voor wie op zoek is naar een krachtige en soepele rijervaring.

Het uiterst nauwkeurige besturingssysteem en de twee elektromotoren zorgen voor efficiënt optrekken en afremmen, waardoor bestuurders een ongeëvenaarde controle over de weg hebben. Het e-4ORCE-systeem is uitsluitend ontworpen voor gebruik met geëlektrificeerde aandrijflijnen en onderstreept de inzet van Nissan voor elektrificatie en duurzame mobiliteit.

Het e-4ORCE-systeem, verkrijgbaar op de Nissan Ariya en X-Trail, zorgt voor precisie en controle. De ideale balans van het voertuig op de weg wordt gegarandeerd door een perfecte vermogensverdeling van elk van de twee motoren, die in 1/10.000ste van een seconde kan worden bijgesteld, veel sneller dan bij een traditioneel mechanisch vierwielaandrijvingssysteem.

Het voordeel van zo’n snelle reactie is duidelijk op terreinen waar het gripniveau voortdurend verandert, zoals een ondergrond die nat, modderig, ijzig, besneeuwd… of zelfs bedekt is met olie- of brandstofplassen. In deze moeilijke en veranderende omstandigheden biedt het e-4ORCE systeem volledige gemoedsrust, omdat het rekening houdt met stuur-, acceleratie- en remgegevens, alsook de krachtverdeling naar elk wiel aanpast zonder dat de inzittenden van het voertuig dit merken.

De snelheid van elektriciteit

Het geheim van de ultrasnelle werking van het e-4ORCE systeem is dat het vermogen door een elektromotor naar de wielen wordt gestuurd, zodat de reactie onmiddellijk is. Traditionele mechanische vierwielaandrijving vergt meer tijd om de krachtverdeling aan te passen via een koppeling of mechanische koppeling. Hierdoor is het soms mogelijk om in moeilijke omstandigheden een moment van instabiliteit te ervaren, voordat het mechanische systeem de tijd heeft gehad om te reageren. Met e-4ORCE verdwijnt dit gevoel.

Of het nu regent, hagelt of sneeuwt, de e-4ORCE-technologie kan zich snel aanpassen aan veranderende wegomstandigheden en biedt bestuurders een perfecte rijervaring. In een onlangs uitgebrachte video demonstreert Nissan de kracht en soepelheid van de e-4ORCE-technologie en laat het zien hoe het de reactietijden van de snelste wezens in de natuur overtreft, waardoor het ideaal is voor alle seizoenen.

CONTACTFORMULIER
Nissan e-4ORCE-vierwielaandrijving

  * Verplichte velden

  Uw gegevens worden alleen gebruikt door de Nissan-dealer voor marketing en promoties. Uw gegevens worden niet gedeeld met andere partijen. U kunt zich hiervoor ten alle tijden afmelden door een email naar ons te sturen, hierdoor zal u niet meer op de hoogte gehouden worden door ons.

  [recaptcha size:compact]

  CONTACTFORMULIER

   * Verplichte velden

   Uw gegevens worden alleen gebruikt door de Nissan-dealer voor marketing en promoties. Uw gegevens worden niet gedeeld met andere partijen. U kunt zich hiervoor ten alle tijden afmelden door een email naar ons te sturen, hierdoor zal u niet meer op de hoogte gehouden worden door ons.

   [recaptcha size:compact]

   Onze acties

   ONZE STOCK

   CONTACTEER ONS

   Onze diensten