logo
logo
promo

Women's World Car Of The Year

Nissan X-Trail Winnaar Best Large SUV 2023

 • Deze prestigieuze prijs werd toegekend door een internationale jury van 63 vrouwelijke autojournalisten.
 • De jury prees de nieuwe X-Trail om zijn gespierde en moderne design, zijn geavanceerde technologieën en zijn innovatieve e-POWER geëlektrificeerde aandrijflijn en e-4ORCE vierwielaandrijving.
 • De Nissan X-Trail is de enige geëlektrificeerde zevenpersoons SUV in zijn segment.
 • De X-Trail is in de running voor de prijs WWCOTY Auto Van het Jaar 2023.

Aartselaar – De jury van Women’s World Car of the Year (WWCOTY) heeft de Nissan X-Trail bekroond met de titel Beste Grote SUV 2023.

WWCOTY is de enige internationale verkiezing met uitsluitend vrouwelijke autojournalisten in de jury. De 63 juryleden prezen de nieuwe X-Trail om zijn ruimte, moeiteloze rijprestaties en geëlektrificeerde aandrijflijn, genaamd e-POWER.

Makoto Uchida, CEO van Nissan:“We zijn verheugd dat de jury van Women’s World Car of the Year de Nissan X-Trail heeft uitgeroepen tot de Beste Grote SUV. De X-Trail is ons gezinsicoon. Hij is trouw gebleven aan het oorspronkelijke recept: robuuste SUV-looks, geavanceerde en efficiënte aandrijflijnen met vierwielaandrijving en flexibele bruikbaarheid. Dit alles met maar een doel: gezinsavonturen mogelijk maken. We richten ons tijdens het hele ontwerp- en ontwikkelingsproces ook sterk op de stem van onze vrouwelijke klanten. Daarom zijn we bijzonder trots dat de jury van vooraanstaande vrouwelijke autojournalisten de kwaliteiten van de X-Trail erkent.”

De nieuwe X-Trail is gebouwd op het CMF-C-alliantieplatform en combineert een krachtig, modern design met slimme en gebruiksvriendelijke technologieën die een 100% elektrische rijervaring bieden dankzij de e-POWER-technologie in combinatie met de optionele e-4ORCE vierwielaandrijving met dubbele motor. De nieuwe X-Trail is verkrijgbaar in vijf- of zeven zitter en biedt een praktische oplossing voor uitstapjes met familie en vrienden. De X-Trail is momenteel de enige geëlektrificeerde zevenpersoons SUV in zijn segment.

CONTACTFORMULIER
Nissan X-Trail Winnaar Best Large SUV 2023

  * Verplichte velden

  Uw gegevens worden alleen gebruikt door de Nissan-dealer voor marketing en promoties. Uw gegevens worden niet gedeeld met andere partijen. U kunt zich hiervoor ten alle tijden afmelden door een email naar ons te sturen, hierdoor zal u niet meer op de hoogte gehouden worden door ons.

  [recaptcha size:compact]

  CONTACTFORMULIER

   * Verplichte velden

   Uw gegevens worden alleen gebruikt door de Nissan-dealer voor marketing en promoties. Uw gegevens worden niet gedeeld met andere partijen. U kunt zich hiervoor ten alle tijden afmelden door een email naar ons te sturen, hierdoor zal u niet meer op de hoogte gehouden worden door ons.

   [recaptcha size:compact]

   Onze acties

   ONZE STOCK

   CONTACTEER ONS

   Onze diensten