logo
logo
promo

Geëlektrificeerde technologie zonder op te laden.

e-POWER, een krachtige combinatie

e-POWER is een unieke Nissan-technologie waarbij een benzinemotor, die de batterij oplaadt, gecombineerd wordt met een elektrische motor, die de wielen aandrijft. Het werkt precies zoals een elektrische auto, met minder uitstoot en gebruikskosten, maar omdat u hem niet aan het stopcontact hoeft te koppelen, veranderen uw rijgewoontes niet. Naast de verbrandingsmotor gebruikt e-POWER ook regeneratief remmen om de batterij opgeladen te houden.

Waarom e-POWER?

Onderzoek van Nissan toont aan dat Europese Crossover-rijders meer dan 70% van hun ritten afleggen in stedelijke en voorstedelijke gebieden. Het blijkt ook dat consumenten zich kennelijk verplicht voelen om concessies te doen aan het rijplezier bij de keuze van een milieubewuste auto. Het e-POWER-systeem bewijst het tegendeel.

Dit aandrijfsysteem is specifiek afgestemd op de behoeften van Europese automobilisten en combineert optimale brandstofefficiency met een flinke dosis elektrisch rijplezier. Om dit te bereiken, zijn twee specialismen van Nissan bij elkaar gevoegd: batterij- en motortechnologie en de verbrandingsmotor met variabele compressieverhouding. e-POWER is de ideale aandrijftechnologie voor automobilisten die geen tijd hebben om de batterij met een laadkabel op te laden, of dat gewoonweg niet willen, maar wel dagelijks in stedelijk gebied rijden en een eerste stap willen zetten op het gebied van elektrisch rijden.

 • Afstand is geen probleem

Dankzij e-POWER wordt de drempel ten opzichte van elektrische voertuigen weggewerkt. Omdat de batterij opgeladen wordt door de benzinemotor, kunt u lange ritten maken zonder u zorgen te maken over het opladen. Ga gewoon bijtanken aan een normaal tankstation en u kan weer op weg.

 • Minder tanken, lagere gebruikskosten

Met e-POWER kan u veel verder rijden met een volle tank omdat de benzinemotor enkel wordt gebruikt om de efficiëntere elektrische batterij op te laden. De batterij wordt ook deels bijgeladen met de energie die u produceert tijdens het remmen, waardoor u veel minder vaak moet tanken en veel meer bespaart op lange termijn.

 • Een meer ontspannen manier van rijden

Met een druk op een schakelaar activeert u de e-Pedal: één pedaal om te versnellen en te remmen, waardoor u niet meer van pedaal hoeft te wisselen tijdens stapvoets verkeer, of wanneer u bergop rijdt. Combineer dit met de stille motor en u ervaart een gevoel van meer controle en ontspanning achter het stuur.

Hoe werkt het nu eigenlijk?

 • Opgeladen door benzine, aangedreven door elektriciteit

Ontdek een nieuwe rijervaring zonder uw rijgewoontes te veranderen. Blijf brandstof gebruiken, maar geniet van elektrisch rijden zodra u de auto start.

 • Laadt op onderweg

Een e-POWER hoeft niet opgeladen te worden. De benzinemotor produceert energie die de batterij oplaadt wanneer dit nodig is. De batterij geeft energie aan de elektrische motor die de wielen aandrijft.

 • Hergebruikt de energie van het remmen

De wrijving die door het remmen wordt veroorzaakt, produceert energie en dankzij e-POWER gaat deze niet verloren. Het regeneratief remsysteem zet de energie om en stuurt die rechtstreeks terug naar de batterij, voor meer brandstofefficiëntie.

U ervaart iets nieuws de eerste keer dat u met e-POWER rijdt: het versnellen gaat net zo vlot en geruisloos als met een EV, maar er is nergens een oplaadkabel te zien. Het is verrassend. Het is verkwikkend. Het is e-POWER.

CONTACTFORMULIER
e-POWER, een krachtige combinatie

  * Verplichte velden

  Uw gegevens worden alleen gebruikt door de Nissan-dealer voor marketing en promoties. Uw gegevens worden niet gedeeld met andere partijen. U kunt zich hiervoor ten alle tijden afmelden door een email naar ons te sturen, hierdoor zal u niet meer op de hoogte gehouden worden door ons.

  [recaptcha size:compact]

  CONTACTFORMULIER

   * Verplichte velden

   Uw gegevens worden alleen gebruikt door de Nissan-dealer voor marketing en promoties. Uw gegevens worden niet gedeeld met andere partijen. U kunt zich hiervoor ten alle tijden afmelden door een email naar ons te sturen, hierdoor zal u niet meer op de hoogte gehouden worden door ons.

   [recaptcha size:compact]

   Onze acties

   ONZE STOCK

   CONTACTEER ONS

   Onze diensten