logo
logo
promo

Werkplaats, carrosserie en afleveringen nog steeds mogelijk!

Covid-19 update

Werkplaats, carrosserie en magazijn blijven open!


Ondanks de nieuwe maatregelen blijven wij voor u beschikbaar. De werkplaats blijft geopend voor alle onderhoud, herstellingen en bandenwissels. Alle geplande afspraken blijven doorgaan. Heeft u nog geen afspraak, dan kunt u altijd online of telefonisch een afspraak maken.

Heeft u een schadegeval, dan kunt u bij onze carrosserie-afdeling terecht voor de afhandeling en herstel van uw schadedossier.

Belangrijk!
Gelieve steeds een afspraak te maken, dit kan telefonisch of via het contactformulier op onze website. Wij contacteren u dan per telefoon of mail om uw afspraak te bevestigen.

Als bedrijf hechten wij veel belang aan de gezondheid van u en ons personeel. Daarom houden wij ons vanzelfsprekend ook strikt aan alle voorschriften met betrekking tot de veiligheidsafstand en hygiëne. Het uitstellen van uw onderhoud hoeft dus zeker niet. U kunt echter niet binnen blijven wachten, een heerlijke koffie zal er dit keer helaas niet bij zijn. Hopelijk kunt u hiervoor begrip opbrengen.

Levering van uw wagen
U kocht reeds een wagen? Dan kan de aflevering, mits op afspraak, gewoon doorgang vinden. Wij contacteren u met een voorstel qua datum. Alle regels in acht nemend, overhandigen wij u uw nieuwe wagen. Hopelijk een geluksmoment in een niet zo makkelijke periode.

Als uw trouwe mobiliteitspartner zetten wij alles in het werk om u een kwalitatieve service te leveren.

Stay safe!

CONTACTFORMULIER
Covid-19 update

  * Verplichte velden

  Uw gegevens worden alleen gebruikt door de Nissan-dealer voor marketing en promoties. Uw gegevens worden niet gedeeld met andere partijen. U kunt zich hiervoor ten alle tijden afmelden door een email naar ons te sturen, hierdoor zal u niet meer op de hoogte gehouden worden door ons.

  [recaptcha size:compact]

  CONTACTFORMULIER

   * Verplichte velden

   Uw gegevens worden alleen gebruikt door de Nissan-dealer voor marketing en promoties. Uw gegevens worden niet gedeeld met andere partijen. U kunt zich hiervoor ten alle tijden afmelden door een email naar ons te sturen, hierdoor zal u niet meer op de hoogte gehouden worden door ons.

   [recaptcha size:compact]

   Onze acties

   ONZE STOCK

   CONTACTEER ONS

   Onze diensten