logo
logo
promo

01 maart 2019

Limited edition Nissan QASHQAI N-Motion

SPORTIEF VAN BINNEN EN BUITEN.

CROSSOVER MET STADSSTIJL

Zijn sportieve uitstraling, unieke uiterlijk, veiligheidsfuncties en intelligente technologieën laten de nieuwe Nissan QASHQAI N-Motion echt opvallen. Kijk maar eens naar de LED-koplampen, de 19 inch lichtmetalen velgen in Ibiscus silver en nog veel meer.

 

BLIJF VERBONDEN EN ALERT, EN GENIET VAN ENTERTAINMENT.

OP DE WEG, IN HET RITME

Met het New NissanConnect navigatiesysteem heeft u alles binnen handbereik en kunt u genieten van kraakheldere klanken. Sluit uw iPhone® of een compatibel apparaat met Android™ aan en u kunt gemakkelijk bij uw muziek, berichten, contacten en meer. Het gloednieuwe infotainmentsysteem van de Nissan QASHQAI heeft enkele aantrekkelijke nieuwe functies, zoals 3D-kaarten, smartphone-integratie, stembesturing en een multi-touchscreen van 7 inch dat u helemaal naar eigen wens kunt instellen. Het New NissanConnect navigatiesysteem biedt ook de gebruikelijke connectiviteit met uw smartphone via Apple CarPlay® en Android Auto®.

KIES UW KLEUR EN STIJL.

De QASHQAI N-Motion is een special edition met een ruime kleurkeuze. U kunt kiezen uit 11 kleuren, van elegant tot uitgesproken, maar altijd sportief en stijlvol.

 

CONTACTFORMULIER
Limited edition Nissan QASHQAI N-Motion

  * Verplichte velden

  Uw gegevens worden alleen gebruikt door de Nissan-dealer voor marketing en promoties. Uw gegevens worden niet gedeeld met andere partijen. U kunt zich hiervoor ten alle tijden afmelden door een email naar ons te sturen, hierdoor zal u niet meer op de hoogte gehouden worden door ons.

  [recaptcha size:compact]

  CONTACTFORMULIER

   * Verplichte velden

   Uw gegevens worden alleen gebruikt door de Nissan-dealer voor marketing en promoties. Uw gegevens worden niet gedeeld met andere partijen. U kunt zich hiervoor ten alle tijden afmelden door een email naar ons te sturen, hierdoor zal u niet meer op de hoogte gehouden worden door ons.

   [recaptcha size:compact]

   Onze acties

   ONZE STOCK

   CONTACTEER ONS

   Onze diensten